Neler Yeni

6500 TL - Alabileceğim en iyi sistem hangisi?

rogzyyyz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
yiğit anıl
6.5 k bütçe ile alınabilcek en iyi sistem nedir
ryzen 3600 rtx 2060 var
rx mi daha iyi

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,052
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Teknoking 2, işlemciyi R5 3600, SSDyi Toshiba OCZ RC500 yapıp alabilirsin.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
@Fiery 'nin dediği şekilde özelleştirip Tenoking 2 almanızı tavsiye ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Buğra
Rx serisinde bütçe olarak daha çok rahat edeceksiniz, rtx serisinde ise Nvidia'nın desteklediği çok fazla yeni teknoloji var ; FPS karsilastirmalarinda rx 5600 XT nin bios güncellemesinden sonra rtx 2060 ile kafa kafa gittiğini de bilmenizi isterim.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,412
İsim
napcan
İlgilendiği Kategoriler
Hım...her şey
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Gayet iyi ama teknoking te baka bilirsin.
7150tl 2060s te var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rx serisinde bütçe olarak daha çok rahat edeceksiniz, rtx serisinde ise Nvidia'nın desteklediği çok fazla yeni teknoloji var ; FPS karsilastirmalarinda rx 5600 XT nin bios güncellemesinden sonra rtx 2060 ile kafa kafa gittiğini de bilmenizi isterim.
Ancak Rtx 2060'ın daha fqzla avabtajı var ama 5600 de üzmez.

rogzyyyz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
yiğit anıl
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

rx cok ısınıyo ve fps drop cok oluyo dıyolar

cok ısınıyo dıyolar buda performansın dusmesıne sebep olmazmı

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,052
İsim
Ömer
Steam
fieryz

Herkes bir şey diyor zaten, sorun olmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Buğra

Ben tavsiye vermedim sana, hangisini alayım diye sorarsan ben zaten Nvidia kart öneririm. Forumda herkesin görüşü farklı bu konuda ama ben de ilk zamanlar rx 5600 XT almaya niyetliyken sonradan rtx 2060 serisine döndüm. Dediğin gibi sorunlar yok değil AMD tarafında.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
yalnız sistemdeki kasa kötü. Kasayı Tt versa j24 yapmanızı öneririm. Ssd olarak sadece Rc500 değil Ocz tr200'ün 480gb modelini alabilirsiniz.

Ben tavsiye vermedim sana, hangisini alayım diye sorarsan ben zaten Nvidia kart öneririm. Forumda herkesin görüşü farklı bu konuda ama ben de ilk zamanlar rx 5600 XT almaya niyetliyken sonradan rtx 2060 serisine döndüm. Dediğin gibi sorunlar yok değil AMD tarafında.
Son driverlar ile AMD düzeltmeye devam ediyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Buğra
yalnız sistemdeki kasa kötü. Kasayı Tt versa j24 yapmanızı öneririm. SSD olarak sadece Rc500 değil Ocz tr200'ün 480gb modelini alabilirsiniz.

Son driverlar ile AMD düzeltmeye devam ediyor.
Evet düzeliyor ama tamamen sorundan arınmış kartlar diyemeyiz. Alıp hiç sorun yaşamayan da gördüm, sorunlarla uğraşmaktan kartı satıp veya iade edip nvidiaya döneni de gördüm.

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Bazı yerde geçiyor dahi.

Hocam bende ilk 2060 alacaktım arkadaşım pek tavsiye etmedi benim biraz RTX hevesim vardı fakat test sonucu kendi de gösterdi pek RTX teknolojisine uygun bir kart değil güçsüz kalıyor. 5600 XT ise hele ki bu son güncelleme ile bayağı bir düzeldi siyah ekran falan hepsini çözdüler ayrıca arada da 600 lira fark edince almayacağım. Sanmıyorum 5600 XT ile 2060 arasaında 600 Liralık bir fark olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Buğra
Bazı yerde geçiyor dahi.

Hocam bende ilk 2060 alacaktım arkadaşım pek tavsiye etmedi benim biraz RTX hevesim vardı fakat test sonucu kendi de gösterdi pek RTX teknolojisine uygun bir kart değil güçsüz kalıyor. 5600 XT ise hele ki bu son güncelleme ile bayağı bir düzeldi siyah ekran falan hepsini çözdüler ayrıca arada da 600 lira fark edince almayacağım. Sanmıyorum 5600 XT ile 2060 arasaında 600 Liralık bir fark olsun.
Ben internette çok fazla video izledim ve burada da çok fikir okudum edindim. Rtx 2060 her şekilde Ray tracing teknolojisini destekleyen bir kart. Bak ne kadar performans verir bilemem ama destekliyor ve çok rahatta açıyorsun. Kendime yıllar sonra bilgisayar alıyorum rx serisi bir kart alıp ilk alacağım siyah ekranda veya FPS dropta tabiri caizse çıldırırım. Bile bile lades olmaya döner bu. Emin ol yabancı forumlarda da çok geziyorum reddit de her gün kullanıcı yorumu okuyorum. Bu yüzden kesin olarak rtx almaya karar verdim. Yarın sağlam bir indirimle rtx 2060 süper yakalarsam onu, yada düz rtx 2060 alacağım artık. Piyasayı takip etmekten yoruldum 😁

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Ben internette çok fazla video izledim ve burada da çok fikir okudum edindim. Rtx 2060 her şekilde Ray tracing teknolojisini destekleyen bir kart. Bak ne kadar performans verir bilemem ama destekliyor ve çok rahatta açıyorsun. Kendime yıllar sonra bilgisayar alıyorum rx serisi bir kart alıp ilk alacağım siyah ekranda veya FPS dropta tabiri caizse çıldırırım. Bile bile lades olmaya döner bu. Emin ol yabancı forumlarda da çok geziyorum reddit de her gün kullanıcı yorumu okuyorum. Bu yüzden kesin olarak rtx almaya karar verdim. Yarın sağlam bir indirimle rtx 2060 süper yakalarsam onu, yada düz rtx 2060 alacağım artık. Piyasayı takip etmekten yoruldum 😁
Destekliyor fakat hocam bizzat arkadaşımın evinde deneyimledim ki daha önce 2080 kartını da bizzat şuan kullandığım sisteme takmıştım 1 ay RTX gerçekten güzel bir teknoloji fakat 2060 Minecraft'ta dahi 60 FPS veremiyor RTX ile BF 5 içinse baya bir ayardan refagat etmek gerekiyor. 5600 XT seçme sebebim ise hazır sistem alıyor olmam ve aralarında hiç bir türlü 600 lira farka değecek bir performans yok.

Kaldı ki dediğim gibi direk Technopatın kendi blog sayfasında dahi var son güncelleme ile siyah ekran sorunu kalktı ki hepsini geçtim kötü olsa alınamayacak kadar sıkıntılı bir kart olsa Abdullah abi o kart ile sistem toplamaz bu arada belki sorarsınız 2080 kartını iade etmek zorunda kaldım Coil Whine yüzünden.

Top Bottom