cpt_griever
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 240
- İsim
- Buğra
Bu rtx teknolojisi de gelişecek daha merak etme. Yeni güncellemeler de gelecek. Hazır sistem alıyorsan zaten bir şey diyemem. Hayırlı olsun şimdiden umarım sorunsuz sıkıntısız uzun yıllar kullanırsınız. AMD bu sorunları kökten bitirirse zaten o zmn Nvidia nin yanından kimse geçmez.Destekliyor fakat hocam bizzat arkadaşımın evinde deneyimledim ki daha önce 2080 kartını da bizzat şuan kullandığım sisteme takmıştım 1 ay RTX gerçekten güzel bir teknoloji fakat 2060 Minecraft'ta dahi 60 FPS veremiyor RTX ile BF 5 içinse baya bir ayardan refagat etmek gerekiyor. 5600 XT seçme sebebim ise hazır sistem alıyor olmam ve aralarında hiç bir türlü 600 lira farka değecek bir performans yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
2080 den de rx 5600 XT geçince baya performans farkı olur yavDestekliyor fakat hocam bizzat arkadaşımın evinde deneyimledim ki daha önce 2080 kartını da bizzat şuan kullandığım sisteme takmıştım 1 ay RTX gerçekten güzel bir teknoloji fakat 2060 Minecraft'ta dahi 60 FPS veremiyor RTX ile BF 5 içinse baya bir ayardan refagat etmek gerekiyor. 5600 XT seçme sebebim ise hazır sistem alıyor olmam ve aralarında hiç bir türlü 600 lira farka değecek bir performans yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kaldı ki dediğim gibi direk Technopatın kendi blog sayfasında dahi var son güncelleme ile siyah ekran sorunu kalktı ki hepsini geçtim kötü olsa alınamayacak kadar sıkıntılı bir kart olsa Abdullah abi o kart ile sistem toplamaz bu arada belki sorarsınız 2080 kartını iade etmek zorunda kaldım Coil Whine yüzünden.