Neler Yeni

6600xt ekran kartı oyunları açmıyor help

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Bu sorunlar Amd Kaç senedir var Biliyor musun :)
Sorun burada başlıyor saten :)
Sadece amd de değil nvidiada da var, başıma çok defa da geldi 3 kere format da attırdı bir driver güncellemesi. Amd WHQL driver da paylaşıyor beta da paylaşıyor. WHQL driver sıkıntı çıkartmaz diye bir şey yok ama çok düşük ihtimal. Nvidia da öyle bir şey yok, ansızın crash verebiliyor. İki tarafta da sorunlar var ama amd sıkıntı abi diyip kestirip atmak çok saçma.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Ayrıca Nvidia' da crash yersen bildirim bile gelmiyor. Yani wattman aldığını bile anlamıyorsun :ROFLMAO:

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Ayrıca Nvidia' da crash yersen bildirim bile gelmiyor. Yani wattman aldığını bile anlamıyorsun :ROFLMAO:
İşte bundan bahsediyordum, crash yiyorum ama sebep ney belli değil. Fan kablosuna bakıyorum, ısılara bakıyorum, driverdan mı donanımsal mı anlayamıyorum kafayı yedirtiyor

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Sadece amd de değil nvidiada da var, başıma çok defa da geldi 3 kere format da attırdı bir driver güncellemesi. Amd WHQL driver da paylaşıyor beta da paylaşıyor. WHQL driver sıkıntı çıkartmaz diye bir şey yok ama çok düşük ihtimal. Nvidia da öyle bir şey yok, ansızın crash verebiliyor. İki tarafta da sorunlar var ama amd sıkıntı abi diyip kestirip atmak çok saçma.
Abim ben sana İntel Nvidia Süper sorunsuz Amd Burnu boktan çıkmıyor demiyorum ki.
Driver Konusunda % Sorun : Amd Diyorum.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Abim ben sana İntel Nvidia Süper sorunsuz Amd Burnu boktan çıkmıyor demiyorum ki.
Driver Konusunda % Sorun : Amd Diyorum.
Bunu demen yeterliydi, yukarıdaki mesajda Amd sıkıntı demişsin. Amd genel olarak driver konusunda nvidiadan daha sıkıntılı diyebilirdin. Argümanın doğru ama sunuş şeklin yanlış.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Sorun umarım çözülür, valla konu açınca çok dalga geçildi ama tam da böyle sorunlar yüzünden 6600XT yerine 1660Ti almayı düşünüyorum. Oyunu oynamak sorunları için 40 takla atmak yerine düşük FPS ile oynarım ama derdim olmaz en azından. Ya da ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum 😅

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bunu demen yeterliydi, yukarıdaki mesajda Amd sıkıntı demişsin. Amd genel olarak driver konusunda nvidiadan daha sıkıntılı diyebilirdin. Argümanın doğru ama sunuş şeklin yanlış.
Ben oldum olası Drivar konusunda Amd daha sorunlu firma diye belirtiyorum sen sadece denk gelmemiş ilk mesajımda Hay amd dediğime denk geldiğin için öle anlamış olabilirsin.
Ben artık Herhangi bir Amd driver konusu sadede Hay Amd yazıyorum.

Hbahar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Hüseyin
Sorunlu olduğunu nerden çıkarıyosun? Bu arkadaş neler neler yapmıs? Ayrıca sorun ekran kartı olmasa da zaman aşımı/wattman yiyorsun zaten örnek işlemcide olan bir hata vb. Sorunun kaynağını bilmeden atıp tutmak yerine ya hiç yazmayın ya da biliyorsanız yazın.
Ekran kartında sıkıntı yok yazılımsal sıkıntı büyük ihtimalle çünkü stress teste soktugumda derece 65-70 i geçmiyo normal çalışıyo yani ama oyuna girince ekran kartı hiç kullanmıyor gibi fanları filan hızlanmıyo normal seviyede çalışıyor ki ilk başlarda csgo oynatıyordu full ayarlarda HD 350 FPS in üzerinde vermişti

Top Bottom