Neler Yeni

6650xt bağllantı yeri sıcaklığı

Xaprus

80+
xfx speedster qick rx6650 xt var bende
cyberpunk oynarken bilgisayar sürekli kapanıyor hata vermeden güç kaynağından olduğunu düşündüm farklı güç kaynağıyla test ettim sorun aynıydı
sonra değerleri izlemeye karar verdim sonuç olarak ekran kartı 60-70 derece civarında dolanırken bağlantı yeri sıcaklığı 115 dereceyi görüyor hemen sonrasında kapanıyor
varmıdır bunun bir çözümü ocağınıza düştüm bre DA FORUM

115 derece çok fazla. Normalde Hotsopot sıcaklığı 100-105 derece maksimum olması gerekli. Sizinki çok fazla. Kasayı havalandırmayı deneyin, boş yerler Fan takın ve bu şekilde tekrar deneyin.

Xaprus

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
115 derece çok fazla. Normalde Hotsopot sıcaklığı 100-105 derece maksimum olması gerekli. Sizinki çok fazla. Kasayı havalandırmayı deneyin, boş yerler Fan takın ve bu şekilde tekrar deneyin.
6 tane havalandırma fanı var kasa sıvı soğutma işlemci havasıda içeri üflenmiyor anakart sıcaklığı işlemci 40 işlemci sıcaklığı 50 dereceyiş geçmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

6 tane havalandırma fanı var kasa sıvı soğutma işlemci havasıda içeri üflenmiyor anakart sıcaklığı işlemci 40 işlemci sıcaklığı 50 dereceyiş geçmiyor
hava akışı düzgün
Mesaj otomatik birleştirildi:

xfx speedster qick rx6650 xt var bende
cyberpunk oynarken bilgisayar sürekli kapanıyor hata vermeden güç kaynağından olduğunu düşündüm farklı güç kaynağıyla test ettim sorun aynıydı
sonra değerleri izlemeye karar verdim sonuç olarak ekran kartı 60-70 derece civarında dolanırken bağlantı yeri sıcaklığı 115 dereceyi görüyor hemen sonrasında kapanıyor
varmıdır bunun bir çözümü ocağınıza düştüm bre DA FORUM
fan hızını %107 yapınca sıcaklıklar 56 dereceye
95 dereceye düşüyor
ama ekran kartına ne kadar zarar verir bu mevzu

Son düzenleme:

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,435
İsim
Hacı
Garantiye yollayın termal bakım yapsınlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,716
Üyeler
162,050
Son üye
kutysuwa
Top Bottom