AMD nazlıdır biraz Firmada bunun farkında oyüzden sana sormadan yapmaması normal Sorunun yoksa elleme öyle kullanSorun yok ama oto güncellermi felan bilmiyorum nvdia oto guncelliyordu direk bunu anlamadım
Sen amd kullanmadın değil mi hiçEn iyi güncelleme en son gelendir. Yenilikler gelebilir ve performans yani FPS artışı da görülebilir. Ekran kartı ve windowsu güncel tutmak iyidir.
13 yıl AMD ekran kartı kullandım(En son RX 570). Sonra RTX 3060 aldım. Şu an laptopum halen AMD apu sistem.Sen amd kullanmadın değil mi hiç
Ben en az 50 kişi ile konuştum herkesin dediği son güncelleme yapan watman almış ve sebeb olarak voltaj ayarlayamaması ve stabil driver araştırıp kullanmami en son güncellememe yapmamami söylediler o yüzden öyle dedim13 yıl AMD ekran kartı kullandım(En son RX 570). Sonra RTX 3060 aldım. Şu an laptopum halen AMD apu sistem.
Overclock yaparsanız, voltajı ayarları kurcalarsanız olur tabi. RAM işlemci ekran kartını varsayılan ayarda kullanırsanız böyle sorunlar olmaz. Ben RX 570 ile 1 kere bile wattman görmedim. Her zaman en son çıkan sürücüye güncelledim.Ben en az 50 kişi ile konuştum herkesin dediği son güncelleme yapan watman almış ve sebeb olarak voltaj ayarlayamaması ve stabil driver araştırıp kullanmami en son güncellememe yapmamami söylediler o yüzden öyle dedim