Neler Yeni

6700xt ekran kartı güncelleme gelmiş

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Erdoğan Aktaş
1 aydır 6700xt kullanıyorum güncelleme mevcut diye bildirim gelmiş ne yapmalıyım kullanan bilgili olan biri yardımcı olabilir mi teşekkürler

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Hakanbey
Sorun yok ama oto güncellermi felan bilmiyorum nvdia oto guncelliyordu direk bunu anlamadım
AMD nazlıdır biraz Firmada bunun farkında oyüzden sana sormadan yapmaması normal :) Sorunun yoksa elleme öyle kullan

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Erdoğan Aktaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En iyi güncelleme en son gelendir. Yenilikler gelebilir ve performans yani FPS artışı da görülebilir. Ekran kartı ve windowsu güncel tutmak iyidir.
Sen amd kullanmadın değil mi hiç

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Erdoğan Aktaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
13 yıl AMD ekran kartı kullandım(En son RX 570). Sonra RTX 3060 aldım. Şu an laptopum halen AMD apu sistem.
Ben en az 50 kişi ile konuştum herkesin dediği son güncelleme yapan watman almış ve sebeb olarak voltaj ayarlayamaması ve stabil driver araştırıp kullanmami en son güncellememe yapmamami söylediler o yüzden öyle dedim

-Annatar-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,397
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
Ben en az 50 kişi ile konuştum herkesin dediği son güncelleme yapan watman almış ve sebeb olarak voltaj ayarlayamaması ve stabil driver araştırıp kullanmami en son güncellememe yapmamami söylediler o yüzden öyle dedim
Overclock yaparsanız, voltajı ayarları kurcalarsanız olur tabi. RAM işlemci ekran kartını varsayılan ayarda kullanırsanız böyle sorunlar olmaz. Ben RX 570 ile 1 kere bile wattman görmedim. Her zaman en son çıkan sürücüye güncelledim.

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Erdoğan Aktaş
Anladım çok teşekkür ederim

TahinPekmez

80+ Silver
Bence güncelle, oyundan sonra hemen tarayıcı açarsan siyah ekran da kalıyordu bu hatayı gidermisler

Dodo93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Doğan gelişigüzel
güncelle bir problem yok suanlık bende 6700xt var

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Mehmet Ali Şimşek
Bende de AMD ekran kartı var şu zamana kadar gelen tüm güncellemeleri yaptım hiçbir problem olmadı bunda da olmaz büyük ihtimalle

Top Bottom