1080p bence idealArkadaşlar sistemler tam oturmuş değil o yüzden paylaşmayacağım, sadece fikrinizi merak ediyorum.Sizce hangisini yapmak daha mantıklı olur?
Rx6750xt + 2k monitöre bütçe yeter mi?Arkadaşlar sistemler tam oturmuş değil o yüzden paylaşmayacağım, sadece fikrinizi merak ediyorum.Sizce hangisini yapmak daha mantıklı olur?
Değiştiriyorum konuyu teşekkürlerRx6750xt + 2k monitöre bütçe yeter mi?
TECHNOPAT-TWO WIN/Intel Core i5 12400F/ASUS Radeon RX 6750 XT DUAL OC 12GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Microsoft Windows 11 Home/AMD Radeon Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
TECHNOPAT-TWO WIN/Intel Core i5 12400F/ASUS Radeon RX 6750 XT DUAL OC 12GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Microsoft Windows 11 Home/AMD Radeon Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
1080p bence ideal
6700xt yerine 6750xt oldu şimdi hangisi?RX 6800 daha iyi elbette.
Yeni başlığa göre yazıyim. Eğer FPS oyunları ağırlıklı oynuyorsan8z rx6750xt +2k monitör iyi olur ancak ben her yeni çıkan hikayeli oyunu maks ayarlarda oynixam diyorsanız rx6800+ 1080p monitör iyi olur. Toplam bütçeniz nedir?Değiştiriyorum konuyu teşekkürler
Rekabetçi oyunları sadece arkadaşlarımla takılmak için oynuyorum.%30 rekabetçi %70 hikayeli oyun diyebilirizYeni başlığa göre yazıyim. Eğer FPS oyunları ağırlıklı oynuyorsan8z rx6750xt +2k monitör iyi olur ancak ben her yeni çıkan hikayeli oyunu maks ayarlarda oynixam diyorsanız rx6800+ 1080p monitör iyi olur. Toplam bütçeniz nedir?
Rekabetçi oyunları sadece arkadaşlarımla takılmak için oynuyorum.%30 rekabetçi %70 hikayeli oyun diyebiliriz
Toplam bütçem 30k ama kasa+monitör+klavye için.Klavye kafamda oturdu, 1500tlyi silersek 28,5k kalıyor.Biraz esnese desek yine 30kya yakın bir bütçem olur monitör+kasa için
Parça kalitesi çok iyimis gerçekten.Sadece kasa psu hakkında bilgim yok nasıldır?+PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com
1080p monitör sizi çooooooooooookkkk uzun yıllar götürecektir.
Kasa iyidir PSU ise kötü sayılmaz üst seviye sayılmasada giriş seviyesinin üstü bir modeldir bir üst modeli ok serisidir. Kısaca ikisinde iyi.Parça kalitesi çok iyimis gerçekten.Sadece kasa psu hakkında bilgim yok nasıldır?
Teşekkürler hocam öneri için.İyi forumlar.Kasa iyidir PSU ise kötü sayılmaz üst seviye sayılmasada giriş seviyesinin üstü bir modeldir bir üst modeli ok serisidir. Kısaca ikisinde iyi.
Rica ederim, umarım istediğiniz sisteme kavuşursunuz.Teşekkürler hocam öneri için.İyi forumlar.