psu sağlam mı?2.el 6900 xt aldım,genel değerler iyi fakat furmarkta 2kya çekiyorum teste go dediğim anda pc kapanıyor,spidermanda fsr 2.1 açıyorum direkt pc kapanıyor sorun ne olabilir
Kullandığınız güç kaynağı marka ve modeli nedir ?2.el 6900 xt aldım,genel değerler iyi fakat furmarkta 2kya çekiyorum teste go dediğim anda pc kapanıyor,spidermanda fsr 2.1 açıyorum direkt pc kapanıyor sorun ne olabilir
Psu sağlamsa driverları kontrol et onlarda güncelse kasanın sıcaklığını kontrol et oda normalse 3d markdan test etmeyi dene ama sorun psu'da büyük ihtimal2.el 6900 xt aldım,genel değerler iyi fakat furmarkta 2kya çekiyorum teste go dediğim anda pc kapanıyor,spidermanda fsr 2.1 açıyorum direkt pc kapanıyor sorun ne olabilir
OCCT indirip power testi yapar mısın
Kartın güç beslemelerinde sıkıntı var gibi bu güç kaynağı ile sorun yaşamazsınız.2.el 6900 xt aldım,genel değerler iyi fakat furmarkta 2kya çekiyorum teste go dediğim anda pc kapanıyor,spidermanda fsr 2.1 açıyorum direkt pc kapanıyor sorun ne olabilir
1920x1080 0x msaa ve 8x msaada sorun olmuyorPSU yeterli. Değerler iyi kısmını neye göre söyledin kapanıyorsa?
Power Test atıp PSU kontrolü yapmak en mantıklısı olur diye düşünüyorum
İşlemci thermal throttling yapıyorsa frekans düşürüyor olabilir. PSU'da sorun yok gibi, eğer sorun olsaydı bu testin hemen başında hata verip sistemi resetlerdi diye düşünüyorum. OCCT üstünden tüm GPU testlerini sırayla yapmayı deneyin bence. GPU üstündeki bir bileşende sorun olabilir.Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşlemci MHZ düşük gibi geldi. 5700x + Ryzen 3600'ün yanında gelen bir stok soğutucuyu kullanıyorum.