Neler Yeni

6gb ram için işletim sistemi önerisi

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
Arkadaşlar
2 gb lık 3 adet ram im var işlemci destek vermediği için muhtemelen 1066 mhz de çalışıyor total olarak 5821 mb ram yazıyor geri kalan sistem
Ssd alıcam patriot burst 240gb (150mb okuma yazma alacağımız biliyorum sata 1 anakarttaki )
Muhtemelen gt710 alıcam 1 gb olani (ama bilmiyorum bu pci e 2.0 anakart 1.0)
İşlemci 3.2 ghz L2 önbellek 2mb L3 yok

Ssd yi alınca pc Cide deneme sürümünü yükleticem nasıl bir işletim sistemi yükliyim win olursa sevinirim

Anıl123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Anıll
Arkadaşlar
2 gb lık 3 adet ram im var işlemci destek vermediği için muhtemelen 1066 mhz de çalışıyor total olarak 5821 mb ram yazıyor geri kalan sistem
Ssd alıcam patriot burst 240gb (150mb okuma yazma alacağımız biliyorum sata 1 anakarttaki )

Ssd yi alınca pc Cide deneme sürümünü yükleticem nasıl bir işletim sistemi yükliyim win olursa sevinirim
Eğer ssd alıcaksanız direk win 10 kurun zaten raminizde yetecektir.Eğer almıcaksanız ssd win 8.1 kurabilirsiniz sistem yorulmaz

En İyi Cevap
1
Arkadaşlar

Windows 10 yükleyin güncel işletim sistemi, diğerlerinde sıkıntı yaşarsınız

www.microsoft.com › tr-tr › windo...
Web sonuçları
Windows 10 Disk Görüntüsünü (ISO Dosyası) İndir - Microsoft

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
gokkurtefe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer ssd alıcaksanız direk win 10 kurun zaten raminizde yetecektir.Eğer almıcaksanız ssd win 8.1 kurabilirsiniz sistem yorulmaz
Hocam şöyleki ekran kayıt yapacağım youtube için sıkıntı çıkarırmı bide hocam ssd almam çok da bi işe yaramayacak çünkü anakart sata 1 bu da okuma yazma değerleri çoook düşük olucak (okuma 150 yazma 150 mb) sıkıntı çıkarmı video renderlar ken ya da çekerken win 10
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyun oynamayacaksan Ubuntu öneririm.
Hocam oyun oynayacağım maalesef teşekkür ederim

Anıl123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Anıll
Hocam şöyleki ekran kayıt yapacağım youtube için sıkıntı çıkarırmı bide hocam ssd almam çok da bi işe yaramayacak çünkü anakart sata 1 bu da okuma yazma değerleri çoook düşük olucak (okuma 150 yazma 150 mb) sıkıntı çıkarmı video renderlar ken ya da çekerken win 10

Hocam oyun oynayacağım maalesef teşekkür ederim
O zaman hdd kullanacaksınız bence win 8.1 kurun derim kayıt konusuna gelirsek de oyun kaydı hariç diğer kayıtlarda kasmaz hangi kayıt programı kullanıyosunuz

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
gokkurtefe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O zaman hdd kullanacaksınız bence win 8.1 kurun derim kayıt konusuna gelirsek de oyun kaydı hariç diğer kayıtlarda kasmaz hangi kayıt programı kullanıyosunuz
Hocam daha depolama almadım bu arada hdd almayı pek düşünmüyorum çünkü ileride DDR 4 bir sistem toplayabilirim o yüzden ssd alıcam ayrıca ne yazıkki kargoculara pek güvenmiyorum hdd sorun çıkarabilir zaten elimdeki hdd bozuk harddiskler ssd lere göre daha hızlı ömürleri bitiyor gibi ya

Anıl123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Anıll
Hocam daha depolama almadım bu arada hdd almayı pek düşünmüyorum çünkü ileride DDR 4 bir sistem toplayabilirim o yüzden ssd alıcam ayrıca ne yazıkki kargoculara pek güvenmiyorum hdd sorun çıkarabilir zaten elimdeki hdd bozuk harddiskler ssd lere göre daha hızlı ömürleri bitiyor gibi ya
Hm eğer elinizde bütçe varsa sata 3 bi anakart alın ki ssd den tam verim alırsınız

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Ssd 150mb okuma yazma da çalışıcak ise ne gerek var ssd ye gidi 1 tb hdd al aynı hızlar

Win 7 kur bence çünkü win 10 sadece işletim sistemi 4gb kullanıyor yani win 10 kurma

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
gokkurtefe
Hm eğer elinizde bütçe varsa sata 3 bi anakart alın ki ssd den tam verim alırsınız
Hocam o zaman ben win 10 mu yüklediğim yoksa win 8.1 mi 8.1 de güncelleme sorunu filan olurmu ya da güncelleme butonu bulamazsam (yani olmazda) ne bilim yani win 10 a daha çok yönelecektir Microsoft bence ayrıca Hocam şöyleki normalde sıfır toplayacağım ama saolsun biden faizleri çıkarmış vazgeçtim evdeki sistemi düzeltmeye çalışıyorum en azından elimde bir sistem olur yani haksızlıyım hocam YTD
Ssd 150mb okuma yazma da çalışıcak ise ne gerek var ssd ye gidi 1 tb hdd al aynı hızlar

rtx 3090

80+ Silver
Arkadaşlar

W10 kir

TRHasan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,907
İsim
Hasan
Windows 10 kurmanızı tavsiye ederim.
Güncel olmak güzeldir.

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
W10 Professional iyidir. Ya şu Home'cu kısım sıktı artık.

Top Bottom