Herkese merhaba yakın zamanda 240 hz monitör alacağım bu iki monitör arasında kaldım
180 hz ?
27 ınch büyük hocamViewSonic VX2719-PC-MHD 27" 1ms Full HD Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ViewSonic VX2719-PC-MHD 27" 1ms Full HD Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic VX2719-PC-MHD 27" 1ms Full HD Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.099,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bu monitörü gördüm ama aoc samsung gibi markalar varken bilemedim herhangi bir sıkıntı çıkarmı ölü pizel filanGameBooster GB-2428FF 23.8" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameBooster GB-2428FF 23.8" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameBooster GB-2428FF 23.8" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
knk bende bilmiyorum ama ben alacağım180 hz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
27 ınch büyük hocam
bu monitörü gördüm ama aoc samsung gibi markalar varken bilemedim herhangi bir sıkıntı çıkarmı ölü pizel filan
hb den baktım kullanıvı yourmları gayet iyi ghosting ölü pixel ışık sızması yok çok akıcı vb seyler söylemişlerknk bende bilmiyorum ama ben alacağım
ne zamana alacaksınız hocam ?knk bende bilmiyorum ama ben alacağım
bi kaç güne araştırıyom şuanhb den baktım kullanıvı yourmları gayet iyi ghosting ölü pixel ışık sızması yok çok akıcı vb seyler söylemişler
ne zamana alacaksınız hocam ?
G4 E İYİ DİYOLAR MUHTEMELEN G4 ALACAMbi kaç güne araştırıyom şuan
HOCAM MONİTÖRÜ ALDINIZMI MEMNUNMUSUNUZ ?bi kaç güne araştırıyom şuan
Aldım kargoda kırılmış camda kırık yok ama görüntü gelmiyor şuan iadeyle uğraşıyorumHOCAM MONİTÖRÜ ALDINIZMI MEMNUNMUSUNUZ ?
Çok Geçmiş olsun hocamAldım kargoda kırılmış camda kırık yok ama görüntü gelmiyor şuan iadeyle uğraşıyorum