Neler Yeni

6k bütçe kablosuz oyuncu kulaklığı önerisi

Mehmed emin Tosun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Mehmed emin Tosun
Aklımda c3 wireless-g733 var. Ya da şu anda asus tuf h7 kullanıyorum onun wireless modeli de varmış ama nasıl bilmiyorum. Kulaklığımda ki dahili mikrofon özelliği en sevdiğim şeyi o yüzden de steelseries modelleri de ilgimi çekiyor. Çok kararsızım önerdiğiniz bir model var mıdır?

Vouxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Burak Çetin
Aklımda c3 wireless-g733 var. Ya da şu anda asus tuf h7 kullanıyorum onun wireless modeli de varmış ama nasıl bilmiyorum. Kulaklığımda ki dahili mikrofon özelliği en sevdiğim şeyi o yüzden de steelseries modelleri de ilgimi çekiyor. Çok kararsızım önerdiğiniz bir model var mıdır?
5 senedir cloud 2 kablolu 3 senedir falan da kablosuz cloud 2 kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım. Cloud III tavsiye ederim.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,812
İsim
Orkun
Razer Blackshark V2 Pro ya bakmanı öneririm. Kablolusu yani V2 X modelini kullanıyorum. Önerebilirim. Elraenn gibi birçok yayıncının tercih ettiği bir kulalıklık .

Vouxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Burak Çetin
Razer Blackshark V2 Pro ya bakmanı öneririm. Kablolusu yani V2 X modelini kullanıyorum. Önerebilirim. Elraenn gibi birçok yayıncının tercih ettiği bir kulalıklık .
Kablosuzu arkadaşımda var mikrofonu kötü. Mikrofon önemliyse alınmamalı.

Mehmed emin Tosun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Mehmed emin Tosun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam o kulaklığı gördüm ama bir yerde 4500tl başka bir yerde 8000 anlam veremedim. Mesela bu link güvenilir midir?

Vouxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Burak Çetin
Hocam o kulaklığı gördüm ama bir yerde 4500tl başka bir yerde 8000 anlam veremedim. Mesela bu link güvenilir midir?
Hocam o kulaklığın yeni versiyonu çıktı geçtiğimiz sene pahalı olanı o.
Razer BlackShark V2 Pro (2023) - Premium Kablosuz E-Spor Kulaklığı (HyperClear Süper Geniş Bant Mikrofon, TriForce Titanyum 50mm Sürücü, HyperSpeed Kablosuz, 70 Saat Pil) Siyah https://amzn.eu/d/0aSwHeQ

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,812
İsim
Orkun
Evet, satıcı Teknosa gözüküyor. Satın alabilirsin bu linkten. Fiyat farkı ise ürün Teknosa da indirimde gözüküyor. Diğer satıcılarda 6K dan başlıyor.

Mehmed emin Tosun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Mehmed emin Tosun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet, satıcı Teknosa gözüküyor. Satın alabilirsin bu linkten. Fiyat farkı ise ürün Teknosa da indirimde gözüküyor. Diğer satıcılarda 6K dan başlıyor.
ama bu 2023 olan model değil değil mi hocam?

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,812
İsim
Orkun
ama bu 2023 olan model değil değil mi hocam?
O konuda bir bilgim yok. 2023 olarak ayrı bir kulaklık çıkarmışlar diğer arkadaşın paylaştığı yoruma göre. Akakçe üzerinden diğer satıcılardakilere baktım. Onlarda da ayrı olarak 2023 olarak belirtmemişler. Mesela Mediamarkt ta olana baktım. Onda da aynı şekilde başlık.

Mehmed emin Tosun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Mehmed emin Tosun
O konuda bir bilgim yok. 2023 olarak ayrı bir kulaklık çıkarmışlar diğer arkadaşın paylaştığı yoruma göre. Akakçe üzerinden diğer satıcılardakilere baktım. Onlarda da ayrı olarak 2023 olarak belirtmemişler. Mesela Mediamarkt ta olana baktım. Onda da aynı şekilde başlık.
değilmiş hocam sitesinden yazdım 2023 olan model 7900tl.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,812
İsim
Orkun
Aralarında pek fark göremedim 2023 ile eski olanın. Gördüğüm tek fark 2023 olan modele Bluetooth özelliği eklemişler.
Linkten aradaki farklara bakabilirsiniz.

Bluetooth üzerinden oyun oynarken USB alıcıya nazaran daha çok gecikme olur. Bu gecikme belki hissedilmeyebilir ama teknik açıdan arada farklar vardır. Tek avantajı bluetooth ile bağlanabilmesi sanırım.

Bluetooth kullanmaya ihtiyacın yoksa bence Teknosa dakini alabilirsin. Fiyatı da diğer satıcılara göre oldukça uygun.

Mehmed emin Tosun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Mehmed emin Tosun
Aralarında pek fark göremedim 2023 ile eski olanın. Gördüğüm tek fark 2023 olan modele Bluetooth özelliği eklemişler.
Linkten aradaki farklara bakabilirsiniz.

Bluetooth üzerinden oyun oynarken USB alıcıya nazaran daha çok gecikme olur. Bu gecikme belki hissedilmeyebilir ama teknik açıdan arada farklar vardır. Tek avantajı bluetooth ile bağlanabilmesi sanırım.

Bluetooth kullanmaya ihtiyacın yoksa bence Teknosa dakini alabilirsin. Fiyatı da diğer satıcılara göre oldukça uygun.
Evet hocam bluetooth'a ihtiyacım yok ama c3 wireless ile arasında nasıl bir fark var merak ediyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,662
Üyeler
162,721
Son üye
piricat
Top Bottom