Neler Yeni

6k bütçe kablosuz oyuncu kulaklığı önerisi

Vouxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Burak Çetin
Tamamdır hocam teşekkür ederim. Peki diğer seçenekler arasında ne düşünüyorsunuz? Hem g733 hem de steelseries modelleri ile ilgili.
Steelseries olabilir tabi ama ben tecrübemi paylaştım kullanmadım daha önce kulaklığını, klavyesi var 3 yıldır taş gibi mesela ama kulaklığını bilmiyorum. Hyperx’i de kullandığım için önerdim zaten kağıt üzerinde iyisi tabi vardır ama hem sarjının uzun gitmesi hem malzeme kalitesi hem de performansı beni markanın fanı yapmış resmen. Benim önerim c3 hala.

Mehmed emin Tosun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Mehmed emin Tosun
Steelseries olabilir tabi ama ben tecrübemi paylaştım kullanmadım daha önce kulaklığını, klavyesi var 3 yıldır taş gibi mesela ama kulaklığını bilmiyorum. Hyperx’i de kullandığım için önerdim zaten kağıt üzerinde iyisi tabi vardır ama hem sarjının uzun gitmesi hem malzeme kalitesi hem de performansı beni markanın fanı yapmış resmen. Benim önerim c3 hala.
Benim de aklımda o var hocam hem bütçeme uyuyor hem de cloud 3 yani bilmiyorum. Zaten kulaklıktan çok anlayan birisi değilim tuf h7 bile beni çok tatmin ediyordu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,655
Üyeler
162,721
Son üye
piricat
Top Bottom