Neler Yeni

6lı priz önerisi verir misiniz

Talha Celik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Talha Çelik
bilgisayarda kullanmak için istiyorum kablo boyu 1 metre bile yeter uygun bir şey önerir misiniz

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,997
İsim
göksel yurtcan
akım korumalı istemiyorsanız hepsi aynı işi görür hocam rast gele en ucuzunu alsanız yeter

Talha Celik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Talha Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
IMG_20230420_171021.jpg
akım koruması için böyle bir aparat kullanıyorum iş görür demi uzatmayı buna takıp kullanıyorum

Monaarch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer
Alıntıyı görüntüleakım koruması için böyle bir aparat kullanıyorum iş görür demi uzatmayı buna takıp kullanıyorum
Bu akım korumalı priz işine bi ara kafayı taktıydım edindiğim bilgilere göre akım korumayı böyle kullanırsan faydası olmaz. Akım korumalı prizi direk duvardaki fişe takman lazım. Eğer priz uzakta dersen bu bu sefer uzatmayı duvardaki prize takacan uzatmanın ucunada akım korumalı prizi takacan. Yani bilgisayarın direk akım korumalı prize bağlı olacak. Bunun tam tersini söyleyenler olsa da üşenmedim tunçmatiği vs aradım baskın olan görüş dediğim gibi :)

Talha Celik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Talha Çelik
Bu akım korumalı priz işine bi ara kafayı taktıydım edindiğim bilgilere göre akım korumayı böyle kullanırsan faydası olmaz. Akım korumalı prizi direk duvardaki fişe takman lazım. Eğer priz uzakta dersen bu bu sefer uzatmayı duvardaki prize takacan uzatmanın ucunada akım korumalı prizi takacan. Yani bilgisayarın direk akım korumalı prize bağlı olacak. Bunun tam tersini söyleyenler olsa da üşenmedim tunçmatiği vs aradım baskın olan görüş dediğim gibi :)
benim kullandığım doğru kullanım değil mi işte direkt duvar prizine takılı ona da uzatmayı taktım

Monaarch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer
benim kullandığım doğru kullanım değil mi işte direkt duvar prizine takılı ona da uzatmayı taktım
Değil işte sen akım korumayı duvardaki prize takmışsın onada uzatma takmışsın. Tam tersini yapman lazım duvara uzatmayı takacaksın akım korumayı uzatmanın ucuna takacaksın. Ama senin akım koruma tekli bu durumda sana bilgisayar ve monitör için en azından 2 li bir akım koruma lazım. Tunçmatiğin 3 lü akım korumalı prizleri var onlardan alırsan işini görür modem filan da ona takarsın

Talha Celik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Talha Çelik

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Değil işte sen akım korumayı duvardaki prize takmışsın onada uzatma takmışsın. Tam tersini yapman lazım duvara uzatmayı takacaksın akım korumayı uzatmanın ucuna takacaksın. Ama senin akım koruma tekli bu durumda sana bilgisayar ve monitör için en azından 2 li bir akım koruma lazım. Tunçmatiğin 3 lü akım korumalı prizleri var onlardan alırsan işini görür modem filan da ona takarsın
Yani normal prize uzatmalı akım korumalı yı takıp ona da akım korumalı priz takıcaz?

Monaarch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer
anladım o zaman direkt akım korumalı uzatma alıcağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Monaarch https://www.hepsiburada.com/tuncmatik-powersurge-5-li-priz-joule-enerji-koruma-pm-HBC000014YUER bu işimi görür mü biraz fiyatı pahalı geldi ama
Akım korumalı prizlerin uzatma kablosu fazla uzun olmuyor en fazla 1.5m filandır genelde. Kablo uzadıkça görevini tam yerine getiremiyor çünkü. Eğer 1.5 metre işini görüyorsa yetiyorsa uzatmalı 5 li alırsın. Bana yetmedi masa prize uzaktı uzatmanın ucuza kablosuz 3 lü tunçmatik taktım öyle kullanıyorum. Bu linkte 190 a satılıyor n11 kupon dağıtıyor arada 40-50 de ordan yakalarsan ucuza gelir baya

Yani normal prize uzatmalı akım korumalı yı takıp ona da akım korumalı priz takıcaz?
yok hocam öyle değil :) iki tane akım korumalıyı birbirine bağlamaya gerek yok arkadaşın uzatması akım korumasız. Eğer uzatmalı akım koruma iş görüyorsa mesafesi yetiyorsa direk öyle kullanılacak zaten daha ucuna akım koruma takılmaz

Talha Celik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Talha Çelik
1.5 metre boy benim için yeterli zaten prizin yanındayım bu n11 linkdeki hoşuma gitti teşekkür ederim. bu kupon olaylarını bilmiyorum ama o nasıl oluyor

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Akım korumalı prizlerin uzatma kablosu fazla uzun olmuyor en fazla 1.5m filandır genelde. Kablo uzadıkça görevini tam yerine getiremiyor çünkü. Eğer 1.5 metre işini görüyorsa yetiyorsa uzatmalı 5 li alırsın. Bana yetmedi masa prize uzaktı uzatmanın ucuza kablosuz 3 lü tunçmatik taktım öyle kullanıyorum. Bu linkte 190 a satılıyor n11 kupon dağıtıyor arada 40-50 de ordan yakalarsan ucuza gelir baya

yok hocam öyle değil :) iki tane akım korumalıyı birbirine bağlamaya gerek yok arkadaşın uzatması akım korumasız. Eğer uzatmalı akım koruma iş görüyorsa mesafesi yetiyorsa direk öyle kullanılacak zaten daha ucuna akım koruma takılmaz
Ben 3m akım korumalı priz almayı düşünüyorum. Takıcağım yerde normal priz. Ortalama 4 lü veyahut 5 li almayı planlıyorum. Anladığım kadarıyla sorun olmazmı diyorsunuz veyahut nasıl yol izlemeliyim ve priz öneriniz varsa atarsanız çok sevinirim.

Monaarch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer
Ben 3m akım korumalı priz almayı düşünüyorum. Takıcağım yerde normal priz. Ortalama 4 lü veyahut 5 li almayı planlıyorum. Anladığım kadarıyla sorun olmazmı diyorsunuz veyahut nasıl yol izlemeliyim ve priz öneriniz varsa atarsanız çok sevinirim.
3m akım korumalı priz varmı hocam ben hiç görmedim. Sana illa 3 metremi lazım 1.5m işini görürse bu linktekini al n11 kuponuyla dha ucuza gelir

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
3m akım korumalı priz varmı hocam ben hiç görmedim. Sana illa 3 metremi lazım 1.5m işini görürse bu linktekini al n11 kuponuyla dha ucuza gelir

Hocam priz baya uzak bana ortalama 2.5 metre fln ama 2.5 olmadığı için 3m bakıyorum. Ben pek anlamadığım için 3m varsa bakma şansınız var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,009
Üyeler
163,420
Son üye
BRKN67
Top Bottom