en ucuz site hangisi steam hesapları hariç
bilgilerimi ve ekran kartımı seviyorum siz indirebilirsinizböyle ucuz kovalayacağına torrentten indirsene
bunu biliyorum game preview olayını çözemedim ondan steamden bakıyorum7 Days to Die (Game Preview) ürününü satın al | Xbox
Bu oyun devam etmekte olan bir çalışmadır. Zamanla değişebilir, değişmeyebilir, nihai ürün olarak yayınlanabilir veya yayınlanmayabilir. Yalnızca bitmemiş oyunun mevcut durumundan memnunsan satın al. 7 Days to Die; birinci şahıs nişancı, hayatta kalma-korku, kule savunma ve rol yapma...www.microsoft.com
microsoft store'a gir 7 Days to die arat 70 lira gibi bir şey
erken erişim demekbilgilerimi ve ekran kartımı seviyorum siz indirebilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
bunu biliyorum game preview olayını çözemedim ondan steamden bakıyorum
ya uuuf yapma şunu ya cahil misin kanka. nerden ne indireceğini indirilmeyeceğimi bilmiyo musun? bana göster torrent indirdi diye ekran kartı yanan para dolandırılan bi adam göster yabilgilerimi ve ekran kartımı seviyorum siz indirebilirsiniz
Hem steam hem ucuzbilgilerimi ve ekran kartımı seviyorum siz indirebilirsiniz
İşlemcisi yananı biliyorum ve onları geçtim crack %100 güvenlidir diyen benim gözümde asıl cahildir nasıl böyle bir güvenilirlik sağlayıp kefil oluyorsun babanın malı mı bu 60 dolarlık oyunu durduk yere bedava versin ?ya uuuf yapma şunu ya cahil misin kanka. nerden ne indireceğini indirilmeyeceğimi bilmiyo musun? bana göster torrent indirdi diye ekran kartı yanan para dolandırılan bi adam göster ya
350 liraya buldum hemde okumanı geliştirmeni tavsiye ediyorum 7 days to die ucuz deği l7 days to die EN ucuz nereden bulunur söylemişimHem steam hem ucuz
adamlar bedavaya vererek reklamını yapıyor çünkü. siteye koydukları reklamlardan alıyorlar zaten paralarını. oyuna para isteselerdi oyun satan sitelerden ne farkları olurdu?İşlemcisi yananı biliyorum ve onları geçtim crack %100 güvenlidir diyen benim gözümde asıl cahildir nasıl böyle bir güvenilirlik sağlayıp kefil oluyorsun babanın malı mı bu 60 dolarlık oyunu durduk yere bedava versin ?
350 liraya buldum hemde okumanı geliştirmeni tavsiye ediyorum 7 days to die ucuz deği l7 days to die EN ucuz nereden bulunur söylemişim
Benim başıma geldi. Crack kurarken PC C4 olup patladı. Kimseye tavsiye etmiyorumya uuuf yapma şunu ya cahil misin kanka. nerden ne indireceğini indirilmeyeceğimi bilmiyo musun? bana göster torrent indirdi diye ekran kartı yanan para dolandırılan bi adam göster ya
Hocam almadıysanız ben de satıyorum 350₺'ye, hediye olarak atacağım.350 liraya buldum
bakimBenim başıma geldi. Crack kurarken PC C4 olup patladı. Kimseye tavsiye etmiyorum