Neler Yeni

7 senelik lenovo laptopum bozuldu

hsn.43

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hasan
Merhabalar arkadaşlar 7 senelik Lenovo laptopum var az önce açma tuşuna bastım açıldı ekran geldiğini gördüm sonra mutfağa gitmiştim tekrar geldim bilgisayar kapanmış sonra tekrar bastım açma düğmesine lenovo ekranı geldi bi 5 dk orda durdu sonra zar zor açıldı ama şuan 2024 deyiz 2019 daki verilerimi getirdi ozamandan beri bilgisayar ı formatlamıştım sııfırdan eski dosyalar geri geldi şimdi ama hiç biyere tıklanmıyor hiç bişey yapılmıyor ve bilgisayar dan artık işlemci sesimi diyim fan sesimi diyim yüksek ses geliyor sizce sorun ne olabilir?

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,780
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
Merhabalar arkadaşlar 7 senelik Lenovo laptopum var az önce açma tuşuna bastım açıldı ekran geldiğini gördüm sonra mutfağa gitmiştim tekrar geldim bilgisayar kapanmış sonra tekrar bastım açma düğmesine lenovo ekranı geldi bi 5 dk orda durdu sonra zar zor açıldı ama şuan 2024 deyiz 2019 daki verilerimi getirdi ozamandan beri bilgisayar ı formatlamıştım sııfırdan eski dosyalar geri geldi şimdi ama hiç biyere tıklanmıyor hiç bişey yapılmıyor ve bilgisayar dan artık işlemci sesimi diyim fan sesimi diyim yüksek ses geliyor sizce sorun ne olabilir?
Harddiskin garip dönme sesi olabilir bilgilerin de gittiğine göre onunla ilgili bir sıkıntıdır muhtemelen. Yeni HD taktırıp deneyebilirsin.

Son düzenleme:

ReadyorNot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
An10im1i
sen recovery dosyanı 2019da yapmışsın.
muhtemelen onyükleme bulamayınca ne bulursa onu açtı.
eski sistemler güvenlik olarak çok riskli yani 10 dk içinde absürt yerlerden istenmeyen programlar inip mining yapabilir. fan sesin yüksek performans veya turbo moddan kaynaklı olabilir.

Windows,
CMD arat yönetici olarak aç.
chkdsk /scan
komutunu uygula.

hsn.43

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hasan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sen recovery dosyanı 2019da yapmışsın.
muhtemelen onyükleme bulamayınca ne bulursa onu açtı.
eski sistemler güvenlik olarak çok riskli yani 10 dk içinde absürt yerlerden istenmeyen programlar inip mining yapabilir. fan sesin yüksek performans veya turbo moddan kaynaklı olabilir.

Windows,
CMD arat yönetici olarak aç.
chkdsk /scan
komutunu uygula.
Hocam bilgisayar açılmıyor ki cmd den komut yazayım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular