70-80 Bin Liraya Güncel Oyunları ve yüksekte oynatayan bir Pc Önerisi

Reaksiyon skoru
2
Bütçe
80000
Merhaba , Bütçem 70-80 bin arasında Yukarıda Belirttiğim gibi bir sistem arıyorum. İtopyaya gideceğim ama gitmeden daha bilgili kişilerin bilgilerinden faydalanmak istiyorum. Güzel bir sistem Kasa-Monitör-Klavye(Mümkünse Sessiz) Fare arıyorum. Ayrıca yayında yapıyorum güzel bir kulaklık ve mikrofon Önerlerine açığım. Şimdiden çok teşekkürler

Saygılarımla.

Piyasada en güvenli onlar gibi gözüküyor eğer başka öneriniz varsa, Vatan bilgisayar vs önerilerinize açığım
itopya veya vatan bilgisayardan sistem alınmaz 80 bini sokaga atmak ile aynı ayar çünkü fiyatları piyasanın 1.25 ila 1.5 kat üstüne kazık

Bilmiyordum teşekkürler , Var mı tavsiyeniz başka bir yerden bakayım
ak akçeden istediginiz parçaları tek tek en ucuz oalrak bakacaksınız bir tane exel dosyası açıp begendiginiz ürünüleri sıralayıp sonra begendiginiz modellerin özelliklerini araştırıp sonra foruma şu şu parçaları begendim diye konu açıp size mantıklımı diye sormak en iyisi kendi zevkinize göre olur istedginiz pc gönlünüzün sultanı olur eger pc toplamayı bilmiyorsanız hazır sistem oalrak öneri verebiliriz

ak akçeden istediginiz parçaları tek tek en ucuz oalrak bakacaksınız bir tane exel dosyası açıp begendiginiz ürünüleri sıralayıp sonra begendiginiz modellerin özelliklerini araştırıp sonra foruma şu şu parçaları begendim diye konu açıp size mantıklımı diye sormak en iyisi kendi zevkinize göre olur istedginiz pc gönlünüzün sultanı olur eger pc toplamayı bilmiyorsanız hazır sistem oalrak öneri verebiliriz
Evet toplamayı bilmiyorum hazır sistem olarak öneri verebilirseniz çok sevinirim

gaming gen tebilon gamegaraj herhangi biri olabilir bütçenize uygun 7800x3d ve 9070xt ya da 5070ti almak mantıklı

Evet toplamayı bilmiyorum hazır sistem olarak öneri verebilirseniz çok sevinirim

Özelleştire bas

1757511182104.webp

ekran görüntüsünde göründügü şekilde özellştir

Özelleştire bas

Alıntıyı görüntüle

ekran görüntüsünde göründügü şekilde özellştir
Çok teşekkür ederim hemen inceliyorum

Rekabetçi oynuyorsan bir tek x3d işlemci eksik onun dışında güzel sistem, gerçi bu işlemci de gayet yeterli. Bakabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,343
Üyeler
186,051
Son üye
bahadırx6
Geri