Neler Yeni

Öneri 700-800k alınacak en mantıklı araç?

Gtamo

80+
Merhaba arkadaşlar bahadır araba bakıyorum karar veremedim bit Türlü 700-800k arası bütçem var aklımda 1.3 egea 1.4 egea ve taliant var egea daha çok hoşuma gidiyor ama 1.3 egea için çok zorlarsan motoru yer sanayide uğraşırsin çok yağ yakar denildi sürat konusunda misal 1.4 egeada herkesin bildiği yokuşta gitmeme sıkıntısı var turbosu yok Arabanın taliant güzel araç ama boş multi medyası yok aracın arakasi bir tik yüksek yay flan keserk daha iyi yol tutmadı için Arabın onu ile eşitliyorlar araba sorun cikarmayacak araba ama hiç motor yer bişey yer diyeni görmedim az basıyor bir tik egeya göre onun dışında pek sorunu yok gibi
arabadan gram anlamam ama bu arabalar çok hoş görünüyor atayım elimde kalmasın
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...-dis-3.0-dizel-vogue-takasli-1141579544/detay büyük ihtimalle sanayiden çıkartamayacağınız arabalardır çok anlamıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
583
İsim
Paşadöner
Km ler hocam aşırı fazla elimde kalır
Mesaj otomatik birleştirildi:

2.el vardır bence octavia vb.
Yok hocam sedan yok city bile yok megan 4 var onlardan baya araştırılması güzel expertize gitmesi lazım 2023 egea 1.3 alacağım galiba 2023 özellikle istiyorum bunlarda bir kac takım sıkıntılar vardı herhalde yoktur 2023 te inşallah polo flanda güzel ama işte 170 basıyor yazılım atsak motorun ömrü kısalır

cansjnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Can Bilge
hocam eğer gösteriş meraklısıysan 2014-15 comfortline Golf 7 1.4 tsi manuel vites tavsiye ederim genelde bu paraya 1 2 parça değişenlisi geliyor. act (140hp) motorlusu da denk gelirse on numara olur. Ama dersen ki yeni olsun güncel olsun başım ağrımasın touch paket 1.3 tce clio alabilirsin çok iyi kaçıyor tipi mipi de güzel ayrıca da otomatik vites. Bana sorarsan egea ve taliant topuna hiç girme derim tofaştan bi farkları yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
583
İsim
Paşadöner
hocam eğer gösteriş meraklısıysan 2014-15 comfortline Golf 7 1.4 tsi manuel vites tavsiye ederim genelde bu paraya 1 2 parça değişenlisi geliyor. act (140hp) motorlusu da denk gelirse on numara olur. Ama dersen ki yeni olsun güncel olsun başım ağrımasın touch paket 1.3 tce clio alabilirsin çok iyi kaçıyor tipi mipi de güzel ayrıca da otomatik vites. Bana sorarsan egea ve taliant topuna hiç girme derim tofaştan bi farkları yok
Haklısınız da hocam Clio tip olarak hoşuma gitmiyor aynı kasa türü ama golf polu seat ibiza leon bunlar hoşuma gidiyor ibizalar güzel ama 170km çok az basıyor bu fiyata 1.6 egea baktım oda yok 1.3 tce megan 4 baktım ama çok güven vermiyor birde kronik zorlanırsa motoru yiyormuş

Haklısınız da hocam Clio tip olarak hoşuma gitmiyor aynı kasa türü ama golf polu seat ibiza leon bunlar hoşuma gidiyor ibizalar güzel ama 170km çok az basıyor bu fiyata 1.6 egea baktım oda yok 1.3 tce megan 4 baktım ama çok güven vermiyor birde kronik zorlanırsa motoru yiyormuş
Bu araba evet güncel olsun kafasindayiz bir tik al satta gitdin km çok olmasın ileriye doğru yükselmeyi düşünüyoruz 100k km de alip 200k da satamam arabayı

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Ömer Murat KARACA
3 hafta önce 1.4 egea aldım.yağ eksiltiyor mu gözlemleyecek kadar zaman geçmedi fakat rampada çok sorun yaşamadım. yüksek devirde yokuşa girdiysem vites düşürmeden hızım yavaşlamadan gidebiliyorum.
yağ muhabbetini bilmiyorum ama 1,4'ün söylenilen kadar kötü gittiğini düşünmüyorum. 2004 1,2 atmosferik 75BG Opel Corsa ile 2007'den bugüne 135K KM yaptık uzun yolda sollama yapmak ve uzun yolda biraz yorması haricinde eksiklik hissetmedik. Sadece Turbolu araçlara nazaran devirli kullanmak ve vitesi iyi tutturmak gerekiyor

Bu araba evet güncel olsun kafasindayiz bir tik al satta gitdin km çok olmasın ileriye doğru yükselmeyi düşünüyoruz 100k km de alip 200k da satamam arabayı
her arabanın kroniği var hocam o kadar detaya inersen araç alamazsın
Hepimiz senin bakış açınla baksak ülkede VW - Skoda - Seat araba satamaz DSG'den dolayı

Dahası  
Reaksiyon skoru
583
İsim
Paşadöner
yağ muhabbetini bilmiyorum ama 1,4'ün söylenilen kadar kötü gittiğini düşünmüyorum. 2004 1,2 atmosferik 75BG Opel Corsa ile 2007'den bugüne 135K KM yaptık uzun yolda sollama yapmak ve uzun yolda biraz yorması haricinde eksiklik hissetmedik. Sadece Turbolu araçlara nazaran devirli kullanmak ve vitesi iyi tutturmak gerekiyor

her arabanın kroniği var hocam o kadar detaya inersen araç alamazsın
Hepimiz senin bakış açınla baksak ülkede VW - Skoda - Seat araba satamaz DSG'den dolayı
Hocam kroniklerime bişey demiyorum da moturun elinde kalmasini istemiyorum magan 4 1.3 mj den daha iyi bence ama motur elimde kalanından korkuyorum kapasitesinin üstünde hız yapıyormuş oda motoru yıpratıyor diye çok gördüm

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Ömer Murat KARACA
Hocam kroniklerime bişey demiyorum da moturun elinde kalmasini istemiyorum magan 4 1.3 mj den daha iyi bence ama motur elimde kalanından korkuyorum kapasitesinin üstünde hız yapıyormuş oda motoru yıpratıyor diye çok gördüm
hocam ben 2004 Corsa ile 7K devir çeviriyorum, hemen hemen 170K KM oldu daha patlamadık. Sürekli dip gaz son devir giderseniz araba farketmez hepsinin motor elinizde kalır. Sürekli yapmayacaksanız bir şey olmaz. Corsa'ya yaptığımı 2015 DSG süperb'le de yapıyorum onun da DSG'yi elimize almadık daha şükür, 130K KM de o oldu

Dahası  
Reaksiyon skoru
583
İsim
Paşadöner
hocam ben 2004 Corsa ile 7K devir çeviriyorum, hemen hemen 170K KM oldu daha patlamadık. Sürekli dip gaz son devir giderseniz araba farketmez hepsinin motor elinizde kalır. Sürekli yapmayacaksanız bir şey olmaz. Corsa'ya yaptığımı 2015 DSG süperb'le de yapıyorum onun da DSG'yi elimize almadık daha şükür, 130K KM de o oldu
Hocam 850k 900k arası 1.6 mj egea temiz bulurnurmu sizce siz ne önerirsiniz yada hocam bu fiyatlara 800-900k arası tili güzel oslun istiyorum birazda bassın

Örümcek Adam

80+ Bronze
hocam ben de kötü gittiğini düşünmüyorum. bizde de 2012 manuel corsa vardı o gerçekten çekmiyordu. onu babam kullanıyordu ve uzun yolda rampada 2.vitese bile düştüğü oluyordu. şimdi bende egea var, vitesi 6 dan 4'e düşürdüğümde güzel ivmeleniyor.

N1GHT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Eren
Uzak durulması gereken araçlar:
1.4 Egea
Renault Taliant (motor, paket farketmez)
genel olarak Turbosuz araçlar

Atmosferik araçlar motor hacmi büyük olmadıkça pek iş yapmıyor. 1.3 egea motoru zorlarsan sanayide uğraşırsın demiş siniz. siz hız yapıcağınız roll deneyeceğiniz türden bir araba mı bakıyorsunuz yoksa standart ulaşım içinmi?

hatchback sedan fark eder mi??
etmiyorsa 1.3 tce megane-clio bakabilirsiniz (renault gövde ve iç parça kalitelerini beğenmem fakat f/p bunlar var)

hatchback olarak başka bir öneri polo. Polo 1.4 TDI ve 1.6 TDI (Polo 5. nesil) ama yeni olsun isterseniz bir sonraki neslinde 1.6 tdi motorları tercih edilebilir. Sınıfına göre tork değerleri güzel.

Kriterlerinizi daha detaylı belirtirseniz daha iyi yardımcı olabilirim.
Şarkıyı da evde dinleyiverin canım
-Taliant

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Ömer Murat KARACA
Hocam 850k 900k arası 1.6 mj egea temiz bulurnurmu sizce siz ne önerirsiniz yada hocam bu fiyatlara 800-900k arası tili güzel oslun istiyorum birazda bassın
Hocam geçen ay arkadaşıma 930K'ya 1.2T 100bg 2023 opel corsa aldık hatasız boyasız 30K km'de. 8 ileri otomatik şanzıman. Boş paket olmasına rağmen direksiyon ısıtma, şerit takip asistanı vs gayet de yeterli özelliklere sahip. Sedan şart değilse 1.2T 100 veya 1.2T 130BG Corsa alınabilir. Özellikle 1.2 130bg versiyonu ile 1.3 TCE ve 1.6 egea hariç yiyemeyeceğin araç yok. Hem agresif duruyor, hem kuvvetli, hem de kronik ciddi bir sorunu yok.

Ama bana kalsa biraz ağırbaşlı seviyorum hocam, o rakamlara ortalama 100K km'de gırtlak dolu 2014 SüperB alırdım, konforla binerdim.

Top Bottom