Neler Yeni

700 TL fingertip mouse önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Eren Kuzu
Bütçe
700
Arkadaşlar 700 tl bütçem var mouse arıyorum beyaz olursa daha iyi ama siyah da olur. Karışım 22cm ve fingertip tutuyorum. Olmazsa olmaz dediğim tek şey mouseun yanlarında en az 2 tuş olması ki o da gördüğüm kadarıyla bu bütçedeki mouseların hepsinde bulunuyor.

NOT: Amazonda sadece amazon satıcıları için 140 tl civarında kuponum bulunmakta eğer satıcı amazonsa 850tl civarındaki mouseları da önerebilirsiniz.
NOT2: Bütçemin hafif üzerinde bu mouse kaçmaz dediğiniz bir ürün varsa onu da önerebilirsiniz.

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,548
İsim
Arda Eren Aslan
Çıkabilir misiniz bilemiyorum ama bu bütçede çok iyi bir mouse

Çıkamazsanız buna da bakabilirsiniz

Son düzenleme:

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Eren Bilal Cihan
Arkadaşlar 700 TL bütçem var mouse arıyorum beyaz olursa daha iyi ama siyah da olur. Karışım 22cm ve fingertip tutuyorum. Olmazsa olmaz dediğim tek şey mouseun yanlarında en az 2 tuş olması ki o da gördüğüm kadarıyla bu bütçedeki mouseların hepsinde bulunuyor.

NOT: Amazonda sadece amazon satıcıları için 140 TL civarında kuponum bulunmakta eğer satıcı amazonsa 850tl civarındaki mouseları da önerebilirsiniz.
NOT2: Bütçemin hafif üzerinde bu mouse kaçmaz dediğiniz bir ürün varsa onu da önerebilirsiniz.
Asus Rog keris öneririm bende kullanıyorum gayet güzel ve hafif yanında yedek switch leri ve skatezleride geliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Eren Kuzu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle öneriler için teşekkürler belirtmeyi unutmuşum ama genelde fps oynuyorum. Bir de 1 2 mouse hakkında daha görüşlerinizi merak ediyorum.
İkinci attığım mini olduğu için tereddütte kaldım ama kullanan arkadaş varsa yorumlarsa çok sevinirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Ahmet Önal
Çıkabilir misiniz bilemiyorum ama bu bütçede çok iyi bir mouse

Çıkamazsanız buna da bakabilirsiniz
n3 kullanıcısıyım post travel var double click arada oluyor ama diğer türlü şarjı çok iyi gidiyor ve her türlü tutuşa uygun

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,548
İsim
Arda Eren Aslan
n3 kullanıcısıyım post travel var double click arada oluyor ama diğer türlü şarjı çok iyi gidiyor ve her türlü tutuşa uygun
Evet hafif hissedilen bir post travel olduğu söyleniyordu. Yine de bu fiyata bu özellikler veren başka mouse yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Eren Kuzu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Attığım mouselar hakkında fikri olan var mı hocalarım ?

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,548
İsim
Arda Eren Aslan

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,548