ArtoriasTAW
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Herkese iyi sosyaller kablosuz kulak içi kulaklık arıyorum.
Bütçe olarak 700TL civarı denebilir (daha ucuz ürün de olabilir)
Şu anki kullandığım kulaklık torima K55 ve şaşırtıcı derecede memnundum fakat bir tekini kaybettim ve 2 yıllık serüvenden sonra şarjı dayanmıyor.
Tek bir kriterim var ses kalitesi, o fiyattaki en iyisi olsun yeterli. E tabii şarjı da birazcık gitsin.
Not: Şu anki kulaklığım cepte kısa kısa ses kesilmesi yapıyor linklerdeki veya önereceğiniz kulaklıkta böyle bir sorun varsa onu direk eleyeceğim.
www.idefix.com
www.trendyol.com
www.idefix.com
Favorim özelliklerinden ötürü QCY HT15 fakat cepte kesinti yaptığını söylüyorlar.
Anker'i hemen hemen herkes övüyor fakat fiyatı diğerlerine göre pahalı.
Soundpeats t3 Pro için de birkaç bir şey söylüyorlardı.
Kısacası kafam karman çorman bilen birisi yardım ederse sevinirim.
Bütçe olarak 700TL civarı denebilir (daha ucuz ürün de olabilir)
Şu anki kullandığım kulaklık torima K55 ve şaşırtıcı derecede memnundum fakat bir tekini kaybettim ve 2 yıllık serüvenden sonra şarjı dayanmıyor.
Tek bir kriterim var ses kalitesi, o fiyattaki en iyisi olsun yeterli. E tabii şarjı da birazcık gitsin.
Not: Şu anki kulaklığım cepte kısa kısa ses kesilmesi yapıyor linklerdeki veya önereceğiniz kulaklıkta böyle bir sorun varsa onu direk eleyeceğim.
QCY AilyBuds HT10 Pro ANC TWS Siyah Kulak İçi Bluetooth Kulaklık - idefix
QCY AilyBuds HT10 Pro ANC TWS Siyah Kulak İçi Bluetooth Kulaklık ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Kulakiçi Bluetooth Kulaklıklar ürünleri için idefix`i ziyaret edin.
Qcy T32 Ailybuds Clear ENC 4 Mikrofon Bluetooth 5.3 Kablosuz Kulaklık - Fiyatı, Yorumları
Qcy T32 Ailybuds Clear ENC 4 Mikrofon Bluetooth 5.3 Kablosuz Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Anker SoundCore R50i TWS Siyah Kulak İçi Bluetooth Kulaklık - idefix
Anker SoundCore R50i TWS Siyah Kulak İçi Bluetooth Kulaklık ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Kulakiçi Bluetooth Kulaklıklar ürünleri için idefix`i ziyaret edin.
Favorim özelliklerinden ötürü QCY HT15 fakat cepte kesinti yaptığını söylüyorlar.
Anker'i hemen hemen herkes övüyor fakat fiyatı diğerlerine göre pahalı.
Soundpeats t3 Pro için de birkaç bir şey söylüyorlardı.
Kısacası kafam karman çorman bilen birisi yardım ederse sevinirim.