7000-8000tl Vantilatör önerisi?

pilav

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
163
Bütçe
7000
merhabalar vantilatör önerisine ihtiyacım var. bütçem 7-8 bin tl sesten kafa ütülemeyecek kaliteli ve gerçekten odayı soğutacak bir vantilatöre ihtiyacım var önerilerinizi bekliyorum

merhabalar vantilatör önerisine ihtiyacım var. bütçem 7-8 bin tl sesten kafa ütülemeyecek kaliteli ve gerçekten odayı soğutacak bir vantilatöre ihtiyacım var önerilerinizi bekliyorum
cahil görünmeyim ama xiomi ya da dyson varsa onlardan al (büyük ihtimalle yok) ama bildiğim bi dönen başlıklı var müq bişiydi yaaa 30 sene kullandık bozuldu sonra

Vantilatörler oda sıcaklığını düşürmez. Nemli bir yerde değilsen suratına soğuk hava üfler serinlemeni sağlar ama sürekli karşısında durursun. Nemli bir yerdeysen de yüksek ayarda çalıştırman gerekecek çünkü düşük ayarda sıcak hava üfleyecek.
Bu kadar bütçe çıktıktan sonra portatif klimalara bakmak en iyisi. Bu fiyata sıfır yoktur ama ikinci el bulunur.

Vantilatörler oda sıcaklığını düşürmez. Nemli bir yerde değilsen suratına soğuk hava üfler serinlemeni sağlar ama sürekli karşısında durursun. Nemli bir yerdeysen de yüksek ayarda çalıştırman gerekecek çünkü düşük ayarda sıcak hava üfleyecek.
Bu kadar bütçe çıktıktan sonra portatif klimalara bakmak en iyisi. Bu fiyata sıfır yoktur ama ikinci el bulunur.
15m2lik sadece yatak bilgisayar ve dolap bulunan bir oda için alıyorum tek bir camı var oda sıcaklığını serinletmek terlemeden ve klasik serinletsin için alıyorum 5 6 binlerde piyasada iyi ve kaliteli soğutması olan baktığım için sordum odaya klima olmuyor

• Beğen
Reaksiyonlar: VeVx
o paraya vantliatör mü alınır la

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,103
Üyeler
186,845
Son üye
sahibinden
Geri