tesekkurlerOyunları iyi oynamak senin elinde, bilgisayarın 7000₺ liralık olsa da, 70.000₺ liralık olsa da sen kötü oynuyorsan kötü oynatır.
Başlığı düzeltebilirsin.
Boş?Oyunları iyi oynamak senin elinde, bilgisayarın 7000₺ liralık olsa da, 70.000₺ liralık olsa da sen kötü oynuyorsan kötü oynatır.
Başlığı düzeltebilirsin.
bence iyi oynatmayı yani iyi fps verecek olarak kullanmışOyunları iyi oynamak senin elinde, bilgisayarın 7000₺ liralık olsa da, 70.000₺ liralık olsa da sen kötü oynuyorsan kötü oynatır.
Başlığı düzeltebilirsin.
Boş falan değil, başlığa göre konuştum.
acil birazda o kadar dıkkat edemedım onerılerinizi soylerseniz iyi olur pc içinbence iyi oynatmayı yani iyi fps verecek olarak kullanmış
Ürünün linkini atarmısınBoş falan değil, başlığa göre konuştum.
cok bos yapmıssın knk xBoş falan değil, başlığa göre konuştum.
ve bu arada oyunları iyi oynatabilen bir bilgisayar dior guzel turkce knkOyunları iyi oynamak senin elinde, bilgisayarın 7000₺ liralık olsa da, 70.000₺ liralık olsa da sen kötü oynuyorsan kötü oynatır.
Başlığı düzeltebilirsin.
Keşke dün açsaydınız konuyu 1660 Ti,10100f ve 16 GB ramli bilgisayar vardı stoğu bitti maalesef.Soruyu yukarıya yazdım ilgilenirseniz sevinirim
Anlamıyorsun kicok bos yapmıssın knk x
Mesaj otomatik birleştirildi:
ve bu arada oyunları iyi oynatabilen bir bilgisayar dior guzel turkce knk
nyse sen turkce anlamıon knkAnlamıyorsun ki
Oyunları iyi oynaması onun elinde işte, yeterince dağıldı konu.
oyunları iyi oynatabilen bilgisayar ile oyunu iyi oynamak arasında olan farkı anlayamıyon knk virgul kullanmana gerek yokAnlamıyorsun ki
Oyunları iyi oynaması onun elinde işte, yeterince dağıldı konu.