Neler Yeni

7000 ₺'ya i5 10400F + RTX 2060 sistem nasıldır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet Barış Atıl
Bütçe
7000
Merhabalar yıllardır yeni pc almanın hayalini kuruyorum 8 yıldır laptop kullanıyorum sonundan hayalim gerçekleşiyor kasa için bütçem 7000 tl https://www.vatanbilgisayar.com/int...prime-b460m-k-samsung-500gb-ssd-16gb-ram.html bu sistemi buldum muhtemelen bunu alacağım ama sizin de fikrinizi almak istedim yayın açacağım video çekeceğim oynadığım oyunlar : valorant lol cs go fortnite gta 5 vb...

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,587
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Ssd ve psu hakkında bilgim yok.

Arthur Morgan

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Merhabalar yıllardır yeni pc almanın hayalini kuruyorum 8 yıldır laptop kullanıyorum sonundan hayalim gerçekleşiyor kasa için bütçem 7000 TL https://www.vatanbilgisayar.com/int...prime-b460m-k-samsung-500gb-ssd-16gb-ram.html bu sistemi buldum muhtemelen bunu alacağım ama sizin de fikrinizi almak istedim yayın açacağım video çekeceğim oynadığım oyunlar : valorant lol cs go fortnite gta 5 vb...
Vatan'dan almak zorunlu mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Stoklara gelince bu fiyattan satılacağını sanmam.

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
Erdem Salih Taşcı
SSD iyi fakat kasa ve psu'dan şüpheliyim. Thermaltake'nin düşük segment güç kaynakları gerçekten kötü. Büyük ihtimal o kasanın içinde smart veya litepower psu vardır. O iki model de pek iyi modeller değiller. Kasanın da önü kapalı duruyor. Sadece yanlardan ön fanlara hava geliyor. Hava akışı pek iyi olmayabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet Barış Atıl
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vatan'dan almak zorunlu mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Stoklara gelince bu fiyattan satılacağını sanmam.
Vatandan olması zorunlu değil bu fiyata en çok içime bu sindi stokları şuan yok mu bunun baktım ama numara bırakmışlar

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
SSD Çok iyi en iyisi Samsung zaten ama psu düşük kalmış Litepower 650w İle geliyor

Top Bottom