Öneri 700k-800k arası otomatik vites araba önerisi

Bilal539

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,838
Ekim ayı gibi almayı düşünüyorum aklımda toyota corolla var hangi paketini almalıyım önerilerinizi bekliyorum sorunsuz sıkıntısız olması önemli 100k-200k arası km olabilir sorun değil. Ayağımızı yerden kessin sorun çıkarmasın şimdiden teşekkürler başka önerilerede açığım bu fiyat skalasında

Ekim ayı gibi almayı düşünüyorum aklımda toyota corolla var hangi paketini almalıyım önerilerinizi bekliyorum sorunsuz sıkıntısız olması önemli 100k-200k arası km olabilir sorun değil. Ayağımızı yerden kessin sorun çıkarmasın şimdiden teşekkürler başka önerilerede açığım bu fiyat skalasında
Bütçe biraz daha çıkar mı? Çıkmazsa focus titanyum öneririm özellikle 2016 sonrası şanzıman tıp olsun baya güzel eğer bütçe çıkarsa corollanin 1.8 modelleri uygun bayağı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bulabilirsen(pek sanmam) Megane da bakabilirsin iyi arabadır ama ben şahsen focus 2016 ve sonrası alırdım tip Mustang gibi onu güzel içi güzel sansiman sağlam motor iyi piyasası çok

Biraz daha agresif istersen i20 öneririm neredeyse sorunsuz arabalar. Özellikle yeni serileri

Bütçe biraz daha çıkar mı? Çıkmazsa focus titanyum öneririm özellikle 2016 sonrası şanzıman tıp olsun baya güzel eğer bütçe çıkarsa corollanin 1.8 modelleri uygun bayağı.
Bana sıkıntı çıkarmasın çokta fiyat artmasın önereceğin modellerin örnek sahibinden linklerini atarsan sevinirim yıl sonuna yakın alacağım için bütçe artabilirde çünkü

Bana sıkıntı çıkarmasın çokta fiyat artmasın önereceğin modellerin örnek sahibinden linklerini atarsan sevinirim yıl sonuna yakın alacağım için bütçe artabilirde çünkü
Yıl sonuna kadar o arabalar kalmaz zaten abi modele göre bakabilirsin 2016 sonrası titanyum focus sedan bütçe artarsa Corolla biraz daha artarsa Honda(2005 modelleri bile peynir ekmek gibi gider özel olarak VTEC motorlar pistondan dolayı aşırı sağlam.)

Örnek olarak bunu atarım 2020 modelleri daha uygun

1.8 modelleri çok iyi yakıtı verimli Torku güzel

Geri