Adam 800 TL bütçem var demiş. 3070 kullanacak adama bunu mu öneriyorsun?daha ucuzFSP Hydro K 700W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP Hydro K 700W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! FSP Hydro K 700W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
sende everest psu öneriyorsunEverest ETX-750-1 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Everest ETX-750-1 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Everest ETX-750-1 750 W Power Supply özelliklerini incele, 3.522,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comMesaj otomatik birleştirildi:
Adam 800 TL bütçem var demiş. 3070 kullanacak adama bunu mu öneriyorsun?
ETX modeli üst düzey bir model. Bilmeden öneri yapmamanı öneririm.sende everest psu öneriyorsun
yinede benim önerdiğim güzel psu 700w 80+ bronzeETX modeli üst düzey bir model. Bilmeden öneri yapmamanı öneririm.
Ben de ETX öneririm. Markaya bakmayın cidden güzel bir PSU.Everest ETX-750-1 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Everest ETX-750-1 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Everest ETX-750-1 750 W Power Supply özelliklerini incele, 3.522,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comMesaj otomatik birleştirildi:
Adam 800 TL bütçem var demiş. 3070 kullanacak adama bunu mu öneriyorsun?
Gold zero serisi iyi değil.yinede benim önerdiğim güzel psu 700w 80+ bronze
bütçeyi arttırırsa bu
Sharkoon 750 W Gold Zero WPM-GOLDZERO-750W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sharkoon 750 W Gold Zero WPM-GOLDZERO-750W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! Sharkoon 750 W Gold Zero WPM-GOLDZERO-750W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Kötü değil ama daha iyi alternatifler var.Gold zero serisi iyi değil.
cidden güzelmiBen de ETX öneririm. Markaya bakmayın cidden güzel bir PSU.