Blondeboy
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 171
- İsim
- Ömer
Arkadaşlar birkaç sorum olacak, bu şekilde topladım sistemi. Kendimce tüm parçaları araştırdım. Sıvı soğutucusu konusunda şüphelerim var ve fazla seçeneği yok özelleştirmede. Lütfen bilgisinden yararlanabileceğim kişiler yardımcı olursa çok mutlu olurum.
Sorular:
Anakart ileride 16x2 ram takviyesi için yeterli mi ?
Sıvı soğutucuda msi ın v1 sorunlarını v2 de çözdüklerini söylüyorlar. Ancak bazıları örnek olarak 240mm cooler masterın daha performanslı çalıştığını söylüyor ve bu beni çok ikileme götürüyor. Premiere pro, after effect, photoshop ve oyunlarda kullanılacak bu sistemde bu soğutucu yeterli mi?
Df Dx v2.6 soğutucuyla fiyat 69-70 mi ne oluyor. O tercih edilir mi?
Sorular:
Anakart ileride 16x2 ram takviyesi için yeterli mi ?
Sıvı soğutucuda msi ın v1 sorunlarını v2 de çözdüklerini söylüyorlar. Ancak bazıları örnek olarak 240mm cooler masterın daha performanslı çalıştığını söylüyor ve bu beni çok ikileme götürüyor. Premiere pro, after effect, photoshop ve oyunlarda kullanılacak bu sistemde bu soğutucu yeterli mi?
Df Dx v2.6 soğutucuyla fiyat 69-70 mi ne oluyor. O tercih edilir mi?
Super V2 7000-RTX 4070TiS - Game Garaj
Super V2 7000 , Son Nesil AMD Ryzen işlemci çeşitleri, Nvidia GeForce RTX 4070 Ti SUPER ekran kartı seçenekleri ve DDR5 Ram modelleri ile Super 7000 Hazır sistem Oyuncu Bilgisayarı En İyi Fiyat ve Taksit seçenekleri ile Game Garaj'da!
www.gamegaraj.com
Son düzenleme: