Neler Yeni

7200 TL ye mönitör dahil topladığım sistem hakkında fikirlerinizi merak ediyorum..

Orfeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
EFE DAYAN
İŞLEMCİ : AMD Ryzen 5 3600 3.60GHz 35MB Soket AM4 Fanlı İşlemci
EKRAN KARTI:Asus Dual-RTX2070-8G-EVO GeForce RTX 2070 8GB GDDR6 256Bit DX12 Gaming Ekran Kartı
ANAKART: MSI B450M MORTAR TITANIUM AMD B450 Soket AM4 DDR4 3466(OC)MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart
RAM : CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance LPX Siyah 3200MHz CL16 DDR4 Dual Kit Ram
SSD :Toshiba OCZ RC500 500GB M.2 1700/1650MB/s
HDD : SEAGATE 1TB Barracuda 64MB 7200rpm 3.5" SATA 3.0 Harddisk
KASA: POWER BOOST VK-G3090C RGB Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasa
GÜÇ KAYNAĞI : Corsair VS Serisi VS650 650W 80PLUS PSU
MÖNİTÖR: AOC C27G1 27" 144Hz 1ms FreeSync Flicker-Free VA WLED Full HD 1800R Curved Gaming Monitör

SİZCE NASIL SİSTEM DAHA YENİ TOPLADIM O YÜZDEN TEST YAPAMADIM.FİKİRLERİNİZİ BENİMLE PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Çok güzel hocam nereden aldınız?

Spawl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
527
İsim
KEREM BENLİ
çok muhteşem bir sistem acaba link paylaşmanız mümkünmü?

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Güzel sistem hayırlı olsun

Orfeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
EFE DAYAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok güzel hocam nereden aldınız?
HEPSİ FARKLI YERLERDEN ALINDI KENDİM TOPLADIM.MÖNİTÖR,İŞLEMCİ,ANAKART VE EKRAN KARTINI İNCEHESAP SİTESİNİ CUMA GÜNÜ GAMİNG GECELERİNDEN İNDİRİM HALİYLE ALDIM.GERİ KALAN PARÇALARIDA İTOPYADAN SATIN ALDIM.
Mesaj otomatik birleştirildi:

çok muhteşem bir sistem acaba link paylaşmanız mümkünmü?
HEPSİ FARKLI YERLERDEN ALINDI KENDİM TOPLADIM.MÖNİTÖR,İŞLEMCİ,ANAKART VE EKRAN KARTINI İNCEHESAP SİTESİNİ CUMA GÜNÜ GAMİNG GECELERİNDEN İNDİRİM HALİYLE ALDIM.GERİ KALAN PARÇALARIDA İTOPYADAN SATIN ALDIM.

Spawl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
527
İsim
KEREM BENLİ
Mesaj otomatik birleştirildi:

peki kardeşim kendi topladığın daha mı ekonomik oluyor merak ettim

Orfeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
EFE DAYAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şöyle izah edebilirim.Bu sistemi yakın olan sistemler hep 7-8 bin civarı ama mönitörü olmayan sistemlerdi.İnventus,itopya,incehesap,vatan ve amazon dahil olmak üzere tüm sistemlerde hem hazır olanları hem de tek tek parça halinde olacak şekilde hesap yaptım neredeyse 2 haftadır takip ediyorum ürünleri.Parça parça toplamak başta pahalı geldi hazır sistem alıcaktım ama indirimi yakaladığım için uyguna geldi şöyle bir örnek verebilirim ekran kartını 3bin tl ye aldım şu an siteler 4.1 4.5 arasında satışa sunmuşlar aynı şekilde anakartı 750 tl ye aldım şu an siteler aynısını 950 ile 1100 arası satıyorlar oradaki indirimi yakalayıp hemen değerlendirdiğim için bana ucuza geldi ancak hazır sistemler aynı ürün veya benzerleri varsa şu an daha ucuz oluyor orası kesin sadece indirimi yakalamak mesele.Son örneğimde mönitör olsun ben 1399 a aldım şu an 1899 en ucuza gördüğüm fiyat.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Vedat
Guzel sistem kafa yormadan oyun oynarsın dostum yalnız tqvsiyem 1 ssd daha eklersen haritaların ve oyun acma sayfa açma hizın daha da artar

Spawl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
527
İsim
KEREM BENLİ
şöyle izah edebilirim.Bu sistemi yakın olan sistemler hep 7-8 bin civarı ama mönitörü olmayan sistemlerdi.İnventus,itopya,incehesap,vatan ve amazon dahil olmak üzere tüm sistemlerde hem hazır olanları hem de tek tek parça halinde olacak şekilde hesap yaptım neredeyse 2 haftadır takip ediyorum ürünleri.Parça parça toplamak başta pahalı geldi hazır sistem alıcaktım ama indirimi yakaladığım için uyguna geldi şöyle bir örnek verebilirim ekran kartını 3bin tl ye aldım şu an siteler 4.1 4.5 arasında satışa sunmuşlar aynı şekilde anakartı 750 tl ye aldım şu an siteler aynısını 950 ile 1100 arası satıyorlar oradaki indirimi yakalayıp hemen değerlendirdiğim için bana ucuza geldi ancak hazır sistemler aynı ürün veya benzerleri varsa şu an daha ucuz oluyor orası kesin sadece indirimi yakalamak mesele.Son örneğimde mönitör olsun ben 1399 a aldım şu an 1899 en ucuza gördüğüm fiyat.
sağolun açıkladığınız için

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Hocam o değişir arkadaşın yaptığı gibi indirimle kovalarsanız evet ama öbür türlü hayır.

Orfeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
EFE DAYAN
Guzel sistem kafa yormadan oyun oynarsın dostum yalnız tqvsiyem 1 ssd daha eklersen haritaların ve oyun acma sayfa açma hizın daha da artar
Bir denemek istiyorum bakalım eğer beklentimi karşılamaz ise bir tane daha almayı düşünebilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,060
Üyeler
162,765
Son üye
furkanx352
Top Bottom