pekı ajazz mı yoksa https://www.temu.com/tr/-shark-x6-l...38784094446_xggx1ly13y&_x_sessn_id=uw7fm9gsdo daha ıyı bırde ajazz cok kucuk sankı sızın dusuncenız ne?Sensörlere baktığımda ikiside paw3395 ikiside hafif ,wraith sanırım 40gr ajazz 50 olması lazım kalite olarak sanırım birbirlerine yakınlar. Ajazzın gelmesi yaklaşık 12-13 gün wraith ise daha kısada sürer gibi. Ama acelen yoksa Ben olsam ajazz alırdım arada sonuçta 1700 gibi bir fark var.
Hocam almışken de kaliteli bir şey almak istiyorum hocam ya ileride uğraşmamak adına switch meselaSensörlere baktığımda ikiside paw3395 ikiside hafif ,wraith sanırım 40gr ajazz 50 olması lazım kalite olarak sanırım birbirlerine yakınlar. Ajazzın gelmesi yaklaşık 12-13 gün wraith ise daha kısada sürer gibi. Ama acelen yoksa Ben olsam ajazz alırdım arada sonuçta 1700 gibi bir fark var.
Doğru diyorsunuz hocam en kötü beğenmesem bile 750 TL hiçbirşey, siyah almayı düşünüyorum setupum siyah.Arkadaşların da dediği gibi wraith tabii ki daha kaliteli ama fiyat farkı bariz ,ayrıca ajazz hemen bozulacak bir mouse değil incelemelere göre ve indirim ile 750 TL günümüzde hiç bir şey