hocam s10 lite bile android 12'yi 1 ay once aldiKanka, Samsung tercih etmek istemiyorum pek önceki telefonum da Samsung'du. Daha birkaç ay önce çıkmış telefonları Android 10'da bırakmışlar. Güncellemiyorlar.
Hocam baktım şimdi s20 fe almış android 12 güncellemesi yanlış biliyormuşum.hocam s10 lite bile android 12'yi 1 ay once aldi
Hocam telefon güzel duruyor cidden, bunu bi köşeye yazdım.Xiaomi Redmi Note 11 Pro
Hocam bu Poco X3 serisine genel olarak ısınıyor demişler yoksa Poco X3 Pro düşünüyordum.Xiaomi Poco X3 GT
Listeye aldım bunu da hocam.SD S20 FE'den baska alet yok al gec
Hocam Oppo markasının telefonlarına pek güvenemiyorum iki akrabam da Oppo telefon almıştı ikisinde de teknik sorunlar çıktı.Forumda bi telefoncu arkadaş Oppo reno 6 önermişti aklıma geldi bi bakabilirsin
tirt cihazForumda bi telefoncu arkadaş Oppo reno 6 önermişti aklıma geldi bi bakabilirsin
ben kendim X3 kullanıcısıyım ve pek ısındığını söyleyemem şarjda oynarsan ısınabilir ama genel olarak ısı problemi yaşamıyorum.Hocam baktım şimdi s20 fe almış android 12 güncellemesi yanlış biliyormuşum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam telefon güzel duruyor cidden, bunu bi köşeye yazdım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bu Poco X3 serisine genel olarak ısınıyor demişler yoksa Poco X3 Pro düşünüyordum.