Neler Yeni

7300 TL'ye Alınabilecek Telefonlar

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,989
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak

Emre77

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre Erdoğan
ben kendim X3 kullanıcısıyım ve pek ısındığını söyleyemem şarjda oynarsan ısınabilir ama genel olarak ısı problemi yaşamıyorum.
Hocam zaten şarjda oynarken ısınması normaldir de mesela forumdaki diğer arkadaş da ısınıyor iyi cihaz değil demiş, cihazı aldığım zaman 3 sene falan kullanacağımdan (eğer bir sıkıntı çıkmazsa) düzgün bir cihaz almak istiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

x3 pro kullaniyorum, isiniyor. 12.5.1'den beri hangi surume gectiysem isiniyor. cop cihaz cidden.
Hocam Miui arayüzü falan hoşuma gidiyor da Xiaomi'nin, işte ısınıyor falan denilince soğuyorum.

Her telefona biri giydiriyor insan ne alacağını şaşırıyor.
Aynen öyle hocam ben de şaşırdım hangisine karar vereceğime Iphone'lar şu anda 11 bin TL'lerden daha ucuz olsaydı çoktan Apple bir cihaz almıştım da kur mecbur bırakıyor.

Son düzenleme:

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Hocam zaten şarjda oynarken ısınması normaldir de mesela forumdaki diğer arkadaş da ısınıyor iyi cihaz değil demiş, cihazı aldığım zaman 3 sene falan kullanacağımdan (eğer bir sıkıntı çıkmazsa) düzgün bir cihaz almak istiyorum.

Hocam Miui arayüzü falan hoşuma gidiyor da Xiaomi'nin, işte ısınıyor falan denilince soğuyorum.

Aynen öyle hocam ben de şaşırdım hangisine karar vereceğime Iphone'lar şu anda 11 bin TL'lerden daha ucuz olsaydı çoktan Apple bir cihaz almıştım da kur mecbur bırakıyor.
hocam isinmayan telefon cok zor zaten. su an piyasanin en iyi android islemcisi olan snap 8 gen 1 bile bulundugu cihazlarin %90inda isiniyor.

Emre77

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre Erdoğan
hocam isinmayan telefon cok zor zaten. su an piyasanin en iyi android islemcisi olan snap 8 gen 1 bile bulundugu cihazlarin %90inda isiniyor.
Hocam o zaman ısınmaya yapılabilecek bir şey yok gibi duruyor. Sence telefonu alırken ısınma konusunu bir tık arkaplana mı bırakmam gerekli?

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Hocam o zaman ısınmaya yapılabilecek bir şey yok gibi duruyor. Sence telefonu alırken ısınma konusunu bir tık arkaplana mı bırakmam gerekli?
gibi gibi. cihazina gore degisir. eger cok isiniyorsa kasma/performans dususu yasanabiliyor. s20 fe'de boyle bir durum yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,743
Üyeler
168,827
Son üye
39babayev
Top Bottom