Neler Yeni

75 Hz Curved Monitör Önerisi

ErcüCeran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Ercüment Ceran
Curved olsun demiş.

Hayır çıkaracağını hiç sanmıyorum. Zaten gözün o aradaki 0.003 saniyeyi fark edeceğini de sanmıyorum. Çok bir sorun olmaz
Curved olsun demiş.

Ben de bunu öneririm güzel monitör.
Peki bu monitörün beyazını bulma şansım sizce var mı ? Corsair 4000D Tempered Glass aldım ileride fan takviyesi yapacağım ve beyaz gri bir setup kuruyorum samsung monitör gerçekten çok güzel ama beyazı olsa hemen şimdi alırdım.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Peki bu monitörün beyazını bulma şansım sizce var mı ? Corsair 4000D Tempered Glass aldım ileride fan takviyesi yapacağım ve beyaz gri bir setup kuruyorum samsung monitör gerçekten çok güzel ama beyazı olsa hemen şimdi alırdım.
O monitörün beyazı yok diye biliyorum.

Bu monitör gri tercih edebilirsiniz fakat yine de benim önerim daha kaliteli olmasından dolayı samsung.

ErcüCeran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Ercüment Ceran
Samsung monitör konusunda bir soru işareti daha var kafamda; acaba bu ayaklarından dolayı Abdulah Abi'nin James Donkey monitör incelemesinde bahsettiği sallanma problemi bunda da olur mu ki çünkü ayakları çok benziyor yapı olarak. Kısacası bu monitör masada çok sallanır mı ?
O monitörün beyazı yok diye biliyorum.

Bu monitör gri tercih edebilirsiniz fakat yine de benim önerim daha kaliteli olmasından dolayı samsung.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Samsung monitör konusunda bir soru işareti daha var kafamda; acaba bu ayaklarından dolayı Abdulah Abi'nin James Donkey monitör incelemesinde bahsettiği sallanma problemi bunda da olur mu ki çünkü ayakları çok benziyor yapı olarak. Kısacası bu monitör masada çok sallanır mı ?
Kendim gördüm bu monitörü ayağı oldukça geniş.
Ufak bir darbede sallanmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,146
Üyeler
162,632
Son üye
Allyv2
Top Bottom