Ben de var daha başlamadım ama. İlk 3 kitabı da var. Acaba 4.sünü de mi alsam?Hocam okumadıysanız öneririm çok iyi bir kitaptır.
Hocam istiyorsanız alın ama ilk 3 kadar sarmadı 4 beni. (Bu arada bütün seriyi okudum)Ben de var daha başlamadım ama. İlk 3 kitabı da var. Acaba 4.sünü de mi alsam?
Ya şöyle bir şey var. Ben biraz takıntılıyım. 6 kitaplık bir serinin ilk üçünü okudum diyelim diğer üçünü de okumak zorunda hissediyorum kendimi. Genel olarak seriye yorum yapacak olsan ne dersin?Hocam istiyorsanız alın ama ilk 3 kadar sarmadı 4 beni. (Bu arada bütün seriyi okudum)
Fantastik seviyorum.Dostum ne tarz seversin bilmediğim için kendi sevdiğim ve senin bütçeni aşmayan bir iki seri bırakayım şuraya.
Bende öyleyim hocam seriye puanım 9.5/10 çünkü 3 ve 4 biraz sıkıcı ama yine de okunur okunmaz değil çok iyi seri.Ya şöyle bir şey var. Ben biraz takıntılıyım. 6 kitaplık bir serinin ilk üçünü okudum diyelim diğer üçünü de okumak zorunda hissediyorum kendimi. Genel olarak seriye yorum yapacak olsan ne dersin?