Neler Yeni

750 - 1000 TL Arası Kulaklık Önerisi

Riley

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Berke
Bütçe
800
Öncelikle merhaba arkadaşlar forumda yeniyim. Geçen hafta Amazon'dan Cloud 2 alıp, müziklerde tizler ve basslar birbirine girdiği için iade ettim. Şu an Cloud Alpha, Arctis 3-5, Razer Blackshark V2, Sennheiser GSP 350, Corsair Void Elite ürünlerini almayı düşünüyorum. Aranızda deneyimlerden arkadaşlar varsa müzik ve oyun için hangisini almalıyım ya da Sennheiser için bütçeyi arttırmaya değer mi?

Lee-Mi-Hyun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
ömer
Öncelikle merhaba arkadaşlar forumda yeniyim. Geçen hafta Amazon'dan Cloud 2 alıp, müziklerde tizler ve basslar birbirine girdiği için iade ettim. Şu an Cloud Alpha, Arctis 3-5, Razer Blackshark V2, Sennheiser GSP 350, Corsair Void Elite ürünlerini almayı düşünüyorum. Aranızda deneyimlerden arkadaşlar varsa müzik ve oyun için hangisini almalıyım ya da Sennheiser için bütçeyi arttırmaya değer mi?
müzik istiyorsan asus rog serisi en iyisi 2 haftadır araştırıyorum şu an ince hesapta delta core 600 tl kaçırma derim ha ben iyisini istiyorum diyorsan delta s ve delta indirime girince alabilirsin oların fiyatıda 1-1.5 k arası indirimde arctis3 kullandım müzik performansı iğrenç ötesi V2 de mutlu ediceni sanmıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,103
Üyeler
162,909
Son üye
muhammet23
Top Bottom