Hayatım boyunca fiyat/performançı oldum ve hiç memnun değilim. Hep kötü mal aldık. Bu demek değil ki attığın ürün kötü. Biraz daha pahalı ürünler bakıyorum. Paraya kıymak istiyorum bu sefer.İndirimde bence alabilirsin şimdi
Ulan adam virüs atmış ona laf yapacağına bana yapıyosun şaka mısın sen? Tıkla bakıyım o linke neler oluyorforumda olduğunu unuttun herhalde ?
ben yetkili değilim ikinizi de raporladımSana kufretme hakkını kim verdi kardeş adabını takın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Varsa bir şey ban atın
evet şakayım artislenme küfürde ediyorsunUlan adam virüs atmış ona laf yapacağına bana yapıyosun şaka mısın sen? Tıkla bakıyım o linke neler oluyor
Etrafa yargı dağıtıyon lan banlanacaksın neresi sandın burayı? ağzına geleni söylüyorsun falanSiteye bak bu salağa nasıl izin veriliyor?
Senin ananı..
sen de niye attın ki virüs mouse öneri istiyor adam virüs atıyorsunDoğrusunu yaptın kanka sağol
Arkadaşın attığı mouse buBuna ne dersin
Linke tıklayınca bir şeyler indirdi nasıl o?Arkadaşın attığı mouse bu
SteelSeries Aerox 3 2022 Rgb Kablosuz Beyaz Gaming Mouse SSM62608
Link'in dandirikliği o beceremeyip paranı yedirebilirsin ama fark edersen yedirmezsin ben o linkten bir süre şey indirdimm şimdiye kadar telefon numarası girmeni isteyen sekmeyi kapatacaksın, sonra devam edeceksin.Linke tıklayınca bir şeyler indirdi nasıl o?
Ufak ufak Asus'u öveyim yine(!)Elim küçük, ona göre önerirseniz sevinirim. Kablosuz olması şart. Kablolu ile mouse hakimiyeti kuramıyorum. Teşekkürler şimdiden.