TinerciAlper
80+ Gold
Dahası
650w 80+ bir psuya ihtiyacım var max bütçe 750tl
Gametech almaktansa thermaltake gibi bilindik bi marka alması daha iyi olurGametech 650w 80+bronze.Fiyat performans ve kaliteli.Uzun kullanım için uygun.
tavsiye edermisiniz thermaltakeyiITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
@DerratiX sende yardımcı olabilirmisin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gametech almaktansa thermaltake gibi bilindik bi marka alması daha iyi olur
Marka iyi ama psu hakkında kesin bi bilgi verememtavsiye edermisiniz thermaltakeyi
hmm bende psu konusunda bütçe zorluyor yoksa 900tl ve üzeri adam akıllı psular varMarka iyi ama psu hakkında kesin bi bilgi veremem
alınır kesinlikle ama 550whttps://www.hepsiburada.com/msi-psu...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.17.7 peki sizce r5 5600x ve rtx3060 + 8x2 rame bu psu yetermi
Bilindik marka diyor bir de Markaya bakarak mı ürün öneriyorsunuz cidden? Litepower iyi bir ürün değil. Bilmediğiniz konularda yorum yapmayın. İnsanların kafasını karıştırıyorsunuz sadece.ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
@DerratiX sende yardımcı olabilirmisin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gametech almaktansa thermaltake gibi bilindik bi marka alması daha iyi olur
ben yeterli olup olmadığını bilmiyorum garanti olsun diye 650w bakıyorumalınır kesinlikle ama 550w
650w istemiyomusun sen
sisteminiz nedirben yeterli olup olmadığını bilmiyorum garanti olsun diye 650w bakıyorum