Hocam ithalat ücreti ile 1035 oluyor başka önerin varmıHazır indirimdeyken Epos 301 alabirsin konusu açılmıştı, mikrofonu çok övülüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Son 1 adet. https://www.amazon.com.tr/dp/B075ZYC92D?ref_=cm_sw_r_apann_dp_1BEQ13QGH2HGWMJ0P1FN
kizaru ve ranger şiddetli tavsiyemdir broBeyler 750 TL var mikrofonli kulaklık alicam benim için mik kalitesi ses kalitesinden daha önemli siz hangisini önerirsiniz
Hocam herkes gp den şikayetci bunu alsam pişman olmam değilmikizaru ve ranger şiddetli tavsiyemdir bro
https://www.incehesap.com/gamepower...WecLJoOP5K-sEH4RLox2MQwrl79dqpNRoCb4sQAvD_BwE birde kod var inidirm ekstra yüzde 15
Alıntıyı görüntüle
Prime üyeliği ile 720'ye almıştım bendede 1k oluyor şimdi anlamadım. Kablolu fury x veya mpow Air ii mantıklı tercih olabilir.Hocam ithalat ücreti ile 1035 oluyor başka önerin varmı
Hocam ikisi arasından sizce hangisini aliyimPrime üyeliği ile 720'ye almıştım bendede 1k oluyor şimdi anlamadım. Kablolu fury x veya mpow Air ii mantıklı tercih olabilir.
MPOW Air Iı Çıkabilen Mikrofonlu Kablo Üzeri Kontrollü Surround Oyuncu Kulaklığı Pc Ps4 Xbox One Swi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
MPOW Air Iı Çıkabilen Mikrofonlu Kablo Üzeri Kontrollü Surround Oyuncu Kulaklığı Pc Ps4 Xbox One Swi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.glRampage Fury X 7.1 Kablolu Oyuncu Kulaklık Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Rampage Fury X 7.1 Kablolu Oyuncu Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
gp baya fiyat performans klavgyeleri çok şikayetli ama kulaklıktan herkes memnun ve mikrofon kalitesi baya iyi sadece 1.5 sene içinde pedler gg oluyor ondada garantiden isteidğinde yeni ped yolluyor harici performans iyi titreşim özelliği vs var kullandım 2 sene boyunca. Pişman olmazsın alacak olursan söyle kod vereyim. Fujin de iyi fujin ranger kizaru çok farklı değiller kizaru ve rangerin tasarımını daha çok beğeniyorum ama özellik vs çok fark yokHocam herkes gp den şikayetci bunu alsam pişman olmam değilmi
Birde hocam bumu yoksa fujin mi
Ranger kullandım şuan cloud alpha s kullanıcısıyım, ses takıntısı olan biri olarak söylüyorum arada 2-3 kat fiyat farkı vermelik bir durum yok bütçen yoksa Ranger iyidir.Hocam herkes gp den şikayetci bunu alsam pişman olmam değilmi
Birde hocam bumu yoksa fujin mi
Mpow 2 önerebilirim. Cloud alpha ile çok karşılaştırılıyor forumda kullanıp memnun olanlar var, tek sıkıntısı 'bazen' mikrofon kesintisi oluyormuş.Hocam ikisi arasından sizce hangisini aliyim
Bide herkes rampage kotuluyor (bende dahil) bu kulaklık iyi mi? kotumu
Prime üyeliği ile 720'ye almıştım bendede 1k oluyor şimdi anlamadım. Kablolu fury x veya mpow Air ii mantıklı tercih olabilir.
MPOW Air Iı Çıkabilen Mikrofonlu Kablo Üzeri Kontrollü Surround Oyuncu Kulaklığı Pc Ps4 Xbox One Swi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
MPOW Air Iı Çıkabilen Mikrofonlu Kablo Üzeri Kontrollü Surround Oyuncu Kulaklığı Pc Ps4 Xbox One Swi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.glRampage Fury X 7.1 Kablolu Oyuncu Kulaklık Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Rampage Fury X 7.1 Kablolu Oyuncu Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Hocam ikisi arasından sizce hangisini aliyim
Bide herkes rampage kotuluyor (bende dahil) bu kulaklık iyi mi? kotumu
Anladım teşekkürler hocam ben iki yt de bakayım testlerine en iyi olanını alayım fikirleriniz için teşekkürlerRanger kullandım şuan cloud alpha s kullanıcısıyım, ses takıntısı olan biri olarak söylüyorum arada 2-3 kat fiyat farkı vermelik bir durum yok bütçen yoksa Ranger iyidir.
Mpow 2 cloud alpha ile çok karşılaştırılıyor forumda kullanıp memnun olanlar var, tek sıkıntısı 'bazen' mikrofon kesintisi oluyormuş.
bende kraken v3 geçince aynı şeyi söylemiştim xdRanger kullandım şuan cloud alpha s kullanıcısıyım, ses takıntısı olan biri olarak söylüyorum arada 2-3 kat fiyat farkı vermelik bir durum yok bütçen yoksa Ranger iyidir.
Mpow 2 cloud alpha ile çok karşılaştırılıyor forumda kullanıp memnun olanlar var, tek sıkıntısı 'bazen' mikrofon kesintisi oluyormuş.
tamam kanka dediğim gibi almadan yaz kod vereyimMesaj otomatik birleştirildi:
Anladım teşekkürler hocam ben iki yt de bakayım testlerine en iyi olanını alayım fikirleriniz için teşekkürler
Reis kizaru almaya karar verdim kod atarmisinkizaru ve ranger şiddetli tavsiyemdir bro
https://www.incehesap.com/gamepower...WecLJoOP5K-sEH4RLox2MQwrl79dqpNRoCb4sQAvD_BwE birde kod var inidirm ekstra yüzde 15
Alıntıyı görüntüle
@sadolasReis kizaru almaya karar verdim kod atarmisin