7500f 4060ti sistem ikinci el alınır mı

Reaksiyon skoru
0
Herkese merhaba. Öncelikle yeni üyeyim yanlış başlığa açtıysam affola. Bu özellikteki sistemin ederi sizce nedir almayı düşünüyorum da. Monitörle beraber uygun gibi geldi bana. Bir de aynı satıcının 4070 süper ekran kartı var. O kartı bu sisteme taktırsam sorun çıkarır mı psu vs. 4070 taktırırsam max kaç ödemeliyim piyasa hakkında çok bi bilgim yok. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Ekler

• Screenshot_20250514-115411_sahibinden.webp
    Screenshot_20250514-115411_sahibinden.webp
    104.6 KB · Hit: 49
Herkese merhaba. Öncelikle yeni üyeyim yanlış başlığa açtıysam affola. Bu özellikteki sistemin ederi sizce nedir almayı düşünüyorum da. Monitörle beraber uygun gibi geldi bana. Bir de aynı satıcının 4070 süper ekran kartı var. O kartı bu sisteme taktırsam sorun çıkarır mı psu vs. 4070 taktırırsam max kaç ödemeliyim piyasa hakkında çok bi bilgim yok. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
4060ti 2. el 11-12k 4070 süper 2. el 21-22k

40k civarına düşünüyorum. 3 5 daha çıkarım gerekirse. 1080p sistem yeterli benim için laptoptan geçicem ilk masaüstü sistemim olucak
Bütçeye monitör dahil mi? 4070 süper eklediğinde bu sistemi size kaça bırakıyor? Sistemdeki monitörün tam modeli nedir? Kasanın modeli nedir?

Son düzenleme:
Bütçeye monitör dahil mi? 4070 süper eklediğinde bu sistemi size kaça bırakıyor? Sistemdeki monitörün tam modeli nedir?
Monitör bu sanırım ilan resminden baktığım kadarıyla. 4070 süperli haliyle 37 teklif verdim biraz daha çıkarsanız olabilir dedi. Monitörü bütçeden hariç sonra da alabilirim önemli değil benim için

Monitör bu sanırım ilan resminden baktığım kadarıyla. 4070 süperli haliyle 37 teklif verdim biraz daha çıkarsanız olabilir dedi. Monitörü bütçeden hariç sonra da alabilirim önemli değil benim için
4070 süper hangi modeliymiş? Garanti durumu neymiş? Kasanın da modelini sorun.

40k civarına düşünüyorum. 3 5 daha çıkarım gerekirse. 1080p sistem yeterli benim için laptoptan geçicem ilk masaüstü sistemim olucak
40k civarı 7800xt ile 2k'lık sistem toplarsın hem de sıfır. Beklentini biraz yükseltmelisin
Tavsiyem 4070super ile o kasayı uygun fiyata alman olurdu. Monitörü sonradan alsan daha iyi olur. Çünkü monitörlü sistem olunca 2.elde fiyat şişiyor.
4070s ile kaç k alman gerektiği hakkında bilgi veremeceğim. Fiyatlara hakim değilim

Geri