İşlemciyi r5 3500x yapıp ekran kartını xfx rx5600xt thic 3 ultra yapıp kasayı Corsair delta RGB yapmak daha mantıklı değil mi?200TL aşıyor
Monitör:
GameBooster GB-2409FF 24" 1 MS 144 Hz 2xHDMI+DP FreeSync G-Sync Full HD IPS Gaming Monitör Fiyatları ve Özellikleri
GameBooster GB-2409FF 24www.n11.com
Sistem (Adata SWORDFISH ASWORDFISH-500G-C 500GB yap, Kasayı da GamePower Horizon Gaming MESH 650W 80+ yap):
El Capitan | Intel i5-14400F | 16 GB DDR5 | Asus RTX 4070 12 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
sistem @zbabomen adlı kişinin rehberinden alınmıştır.
Knk benim verdiğim tavsiye daha mantıklı değil mi?Kasayı SPEC DELTA yapınEl Capitan | Intel i5-14400F | 16 GB DDR5 | Asus RTX 4070 12 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Monitörde orta seviye.HP 6ML40AA 21.5" 1ms Freesync Full HD Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP 6ML40AA 21.5" 1ms Freesync Full HD Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! HP 6ML40AA 21.5" 1ms Freesync Full HD Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Gamepower PSU ?Knk benim verdiğim tavsiye daha mantıklı değil mi?
Knk kullananlar genelde memnun ayrıca sırf Gamepower PSU diye 2.1 inç ekran, İPS ekran, m2 SSD, 100w daha fazladan feraagat etmek mantıklı değil ayrıca 650w PSU çok fazla yüke girmez zaten o yüzden daha rahat çalışır fakat 550w PSU çok zorlanırGamepower PSU ?
Ne olursa olsun GamePower PSU almazdım.Knk kullananlar genelde memnun ayrıca sırf Gamepower PSU diye 2.1 inç ekran, İPS ekran, m2 SSD, 100w daha fazladan feraagat etmek mantıklı değil ayrıca 650w PSU çok fazla yüke girmez zaten o yüzden daha rahat çalışır fakat 550w PSU çok zorlanır
Rehberi düzgün okuyaydın keşke200TL aşıyor
Monitör:
GameBooster GB-2409FF 24" 1 MS 144 Hz 2xHDMI+DP FreeSync G-Sync Full HD IPS Gaming Monitör Fiyatları ve Özellikleri
GameBooster GB-2409FF 24www.n11.com
Sistem (Adata SWORDFISH ASWORDFISH-500G-C 500GB yap, Kasayı da GamePower Horizon Gaming MESH 650W 80+ yap):
El Capitan | Intel i5-14400F | 16 GB DDR5 | Asus RTX 4070 12 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
sistem @zbabomen adlı kişinin rehberinden alınmıştır.
Knk Abdullah Abi de tanıtıp beğendi ayrıca evet almak istemeyebilirsin hatta arkadaşıma PC toplamaya gitmiştik aileden dolayı Mediamarkt'tan ve Vatan'dan topladık o gitti çok hava almayan sırf 6 fanlı diye Gamebooster kasa ve PSU aldı PSU da 650w 80+ fakat dediğim gibi GAMEBOOSTER'di bende almamasını söyledim bir şey olmaz diye aldı ve ASUS ROG RX5700XT ve R5 3500x sistemde rahatlıkla kullanıyorNe olursa olsun GamePower PSU almazdım.
Ve Gamebooster monitör ne kadar iyidir tartışılır.
okudumRehberi düzgün okuyaydın keşke
Ben nasıl önermişim sen gamepower psu ile öneriyorsunKnk Abdullah Abi de tanıtıp beğendi ayrıca evet almak istemeyebilirsin hatta arkadaşıma PC toplamaya gitmiştik aileden dolayı Mediamarkt'tan ve Vatan'dan topladık o gitti çok hava almayan sırf 6 fanlı diye Gamebooster kasa ve PSU aldı PSU da 650w 80+ fakat dediğim gibi GAMEBOOSTER'di bende almamasını söyledim bir şey olmaz diye aldı ve ASUS ROG RX5700XT ve R5 3500x sistemde rahatlıkla kullanıyor
okudum
Knk sırf Gamepower, Gamebooster diye güvenmiyorsunuz yazdığımı okuBen nasıl önermişim sen gamepower psu ile öneriyorsun
Neden güvenelim işte 100 verir asus alırım 100 ekleyip corsair alırım yani ne kadar iyi model olsa da güven kazanmamış kimse deKnk sırf Gamepower, Gamebooster diye güvenmiyorsunuz yazdığımı oku