7800x3d 5070 sistemim last of us 2 yi açmıyor

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Reaksiyon skoru
4
sistemim dediğim gibi 7800x3d 5070 sağlamoyundan last of us giriyorum oyuna giriyor yada girmeden çöküyor atıyor neymiş ekran kartı yetersizmiş bilmem ne günlerdir uğraşıyorum bu sistemi boşuna mı aldım bı yardımcı olur musunuz

sistemim dediğim gibi 7800x3d 5070 sağlamoyundan last of us giriyorum oyuna giriyor yada girmeden çöküyor atıyor neymiş ekran kartı yetersizmiş bilmem ne günlerdir uğraşıyorum bu sistemi boşuna mı aldım bı yardımcı olur musunuz
Kral bu sistemi toplayıp sağlamoyundn mı oynuyorsun

Usta sence sistemlik bir sorun mu var crackli oyun oynadığın için saçma bir hata veriyor işte
Harbi adam crack indirmis sistem acmiyor diyor :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama oyuna Steamdan giriyorum ve ordan açıyorum başka bi yerden indirme değil yani
Steam disi oyun ekle deyip aciyorsun o zaman crack olmuyor mu steam acinca ne oluyor?

Harbi adam crack indirmis sistem acmiyor diyor :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Steam disi oyun ekle deyip aciyorsun o zaman crack olmuyor mu steam acinca ne oluyor?
reis steamden girdiğim için böyle bi sorun düşünmedim ekran kartının sıkıntılı olmasından korkuyorum crack mi oluyor tamamen bu

illegal oyun dandink yerden indrmissin saglam yerden indir yada o oyunun update + crack dosyasını bul onu indir oyuna at

reis steamden girdiğim için böyle bi sorun düşünmedim ekran kartının sıkıntılı olmasından korkuyorum crack mi oluyor tamamen bu
Değildir agam furmark kur test et istiyorsan

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,043
Üyeler
184,561
Son üye