Asus prime a620m e CSM anakartıma ryzen 7 7800x3d işlemci satın aldım. Lakin araştırdım biraz anakartım sanırım 88w a kadar güç desteği sağlıyormuş bu işlemci ise 120 watt yanlış bilmiyorsam. Tam verim alabilir miyim alamaz mıyım üstadlar ?
Yani işlemci henüz gelmedi kargo şubesinden almayıp iade edebilirim. Kafama çok takıldı lakin bu işlemciyide çok fp buluyorum tam verimlilikte çalışır mı sizce bu anakartta ben tam emin olamadımAçıkçası pek uyumlu bir ikili olmamış fakat sitesinde de güç için bir sınır göremedim.
İade edeceksen anakartı et derim. İşlemcinin zaten gücü belli. İleride anakart değiştirirsin ya da.Yani işlemci henüz gelmedi kargo şubesinden almayıp iade edebilirim. Kafama çok takıldı lakin bu işlemciyide çok fp buluyorum tam verimlilikte çalışır mı sizce bu anakartta ben tam emin olamadım
kanka oyun testlerine baktım hikayeli younlarda bile 70w tdp yi geçmiyo işlemci cs2 de falan 35 40w çekiyo. ben sanmıyorum sorun olacağını oyunlarda.Yani işlemci henüz gelmedi kargo şubesinden almayıp iade edebilirim. Kafama çok takıldı lakin bu işlemciyide çok fp buluyorum tam verimlilikte çalışır mı sizce bu anakartta ben tam emin olamadım
Anakarta sahibim iade edemem. Evet dediğiniz gibi ilerde bunu satıp başka anakart alabilirim ama şimdiden net bilgi sahibi olmak istiyorumİade edeceksen anakartı et derim. İşlemcinin zaten gücü belli. İleride anakart değiştirirsin ya da.
Bunun denemeden net bilgisi olmaz. Fakat dediğim gibi tahminime göre pek bir sorun olmaması lazım.Anakarta sahibim iade edemem. Evet dediğiniz gibi ilerde bunu satıp başka anakart alabilirim ama şimdiden net bilgi sahibi olmak istiyorum
paraları harcama bana verAnakarta sahibim iade edemem. Evet dediğiniz gibi ilerde bunu satıp başka anakart alabilirim ama şimdiden net bilgi sahibi olmak istiyorum
Ya burda ne işin var senin watsaptan yazmıyon burdan yazıyon banaparaları harcama bana ver
tak kullan bi şey olmaz sanki aya roket mi yollayacan yeter oyunlardaYa burda ne işin var senin watsaptan yazmıyon burdan yazıyon bana
Gigabyte Gaming X modeli ve Asus TUF modeli alabilirdi. Biraz yanlış para harcanmış hocam.tak kullan bi şey olmaz sanki aya roket mi yollayacan yeter oyunlarda
hazır sistem. hepsine a620 dayayıp geçiyolar.intel high end işlemciler h serisi kartlarla iyi çalışamıyolar yüksek güç tüketiminden dolayı. ama 7800x3d için böyle bi durum yok. o yüzden ben sorun olacağını sanmıyorumGigabyte Gaming X modeli ve Asus TUF modeli alabilirdi. Biraz yanlış para harcanmış hocam.
Yok zaten bir sorun olacağından değil. Fiyat olarak daha iyisi varken neden kötüsünü alayım ki ? Daha yüksek hızda ethernet portu, fazladan çıkış ve askeri bileşenler gibi...hazır sistem. hepsine a620 dayayıp geçiyolar.intel high end işlemciler h serisi kartlarla iyi çalışamıyolar yüksek güç tüketiminden dolayı. ama 7800x3d için böyle bi durum yok. o yüzden ben sorun olacağını sanmıyorum