fark az olsa dediginde haklısın ama hocam 13 bin tl fark var aynı parçaları tek tek topladım o yüzden konusunu açtım yoksa açmazdım tüm parçaları akakçedne en uygununu seçtim 123k tutdu adam 110.650 ye veriyor
şu siteler peşin fiyatına en az 9 taksit getirmedikçe istersen 90 bine toplasın rtx5080i nakit parayla bunu almanın mantığı yok çünkü sistemler 2.el satsan her zaman değer kaybına satıyorsun
şu siteler peşin fiyatına en az 9 taksit getirmedikçe istersen 90 bine toplasın rtx5080i nakit parayla bunu almanın mantığı yok çünkü sistemler 2.el satsan her zaman değer kaybına satıyorsun
herkes pc toplamayı bilmiyor oem paket degil toplayıp gönderiyorlar bu paraya avantaj çünkü ekran kartlarına zam gelecegi için ve indirimler bittiginde yarin itibari ile karta zam geldiginde birdaha bu paraya 5080 hazır sistem gelmez almak isteyen kaçırmayacagı ürün normal toplama ile arasında 13 bin tl fark vardır.