Yardım 7800x3d için Max 7k Anakart Önerisi Wifi Önemsiz

svedorn

80+
Reaksiyon skoru
50
Öneride bulunabilirseniz o modeller için indirim takip edeyim. En az iki yıl kullanmayı düşünüyorum. Daha önce çok konu açılmış ama şu an indirimlerde alması daha mantıklı bir model olabilir bir de ben anakart işinden hiç anlamıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Hocam aradığınız özellik var mı mesela wifi olsun olmasın matx atx mi

B840 önermem ya iyi bir b650 al ya da bulabilirsen bi b850 örnek olarak
https://www.akakce.com/anakart/en-u...amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,1188312280.html gayet fp bi anakart
Bunlar bayağı tercih edilen güzel anakartlar ama acele etme hocam benden daha iyi bilen tavsiyesi olan birileri vardır belki

ben asus prime b650m-r aldım, bi yandan herkes bi tık daha iyi seçilebilir diyor bi yandan tüm hazır sistemlerde bu anakart kullanılmış. en büyük artısı şu çok kötü bir soğutması yok ve işlemci aşırı ısınan bir işlemci değil verimli olması ile de ön plana çıkıyor ama gelsin deniyip görücez

B840 önermem ya iyi bir b650 al ya da bulabilirsen bi b850 örnek olarak
https://www.akakce.com/anakart/en-u...amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,1188312280.html gayet fp bi anakart
Bunlar bayağı tercih edilen güzel anakartlar ama acele etme hocam benden daha iyi bilen tavsiyesi olan birileri vardır belki
hocam senin attığın b850 ile eagle olandan hangisi daha iyi sence?

Öneride bulunabilirseniz o modeller için indirim takip edeyim. En az iki yıl kullanmayı düşünüyorum. Daha önce çok konu açılmış ama şu an indirimlerde alması daha mantıklı bir model olabilir bir de ben anakart işinden hiç anlamıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.
ben gaming gecesinde Colorful cvn b850m frozen gaming 14a aldım 7k ya
stokları bitmişti tekrar stoklara gelmiş belki bu hafta yine iner bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,084
Üyeler
184,385
Son üye
problemliyim
Geri