herkese merhaba arkadaşlar bu konuyu bayadır düşünüyorum 7900 grede netleşmiştim ama pahalıya gerliyor aslında gelmiyo sadece kasa için 47 k falan bütçem var ve QP de şöyle bi sistem var
bu sistemi almayı düşünüyorum ama 7800xt çok daha ucuza geliyo ama 7800xt fsr sorunu falan var diyolar benim istediğim 7900 gre fiyat farkı falan direkt bu atıtğım sistemi alayımmı çok kararsız kaldım yardım ederseniz sevinirim
Kankam sana 51k butcem var diyeyim 52 de olur 9 kya zaten monitor alicam bulamıyorum sistem hazir sistemde illa bir seyi bok gibi koyup digerini iyi koyuyorlar
Benim attigimmi daha iyi hale getirilebilir nasil kankam valla ben haftalardir düşünüyor gibi biseyim varmi aklinda sistem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kankam sana 51k butcem var diyeyim 52 de olur 9 kya zaten monitor alicam bulamıyorum sistem hazir sistemde illa bir seyi bok gibi koyup digerini iyi koyuyorlar
kankam evet dediğin gibi olabilir ama ram düşük kalıyor fikrimce rdr gibi oyunlarda oynayacağım ve benim nedense beyaz takıntım var kendim white bi sistem topladım 51 k ya sıvı soğutuculu ona atayım iyiyse iyi kesin alıcam
,
ve ssdi yi falan ilk kez duydum bu sistem bence daha ucuza toplanır kasa sadece burda 7 bin tl o yüzden bu sistemden vazgeçtim
ama yani 7900 xt de baya hemde baya ucuza geliyo burda da ekran kartı beyaz uyumsuzluk olup bok gibi gözükücek
ve kasa 700 psu 7900 xtye 700 psu yeticeğini zannetmiyorum kasayıda 4 bin tl temizinden yükseltmem lazım bellek zaten yükseltilmeli fiyat baya bi ucuyor 7900 xt yi seçince isterseniz yaptığım sistemi atayım
psunuzu beyaz seçmenize gerek yok sistemde gözükmeyecek zaten nzxt c750 bronze ya da corsair cx750 alın aşağı yukarı aynı psular
o anakartta overclock yapamazsınız asus prime anakartlar pekte iyi değiller, psudan arttırdıgınız parayla anakartı b650m gaming plus alın
ramlerinizi gskill ya da xpg lancer ile değiştirin corsair vengeance serisi pekte iyi değil
sıvı soğutma o işlemciye çok fazla. ilerde 7800x3d takmayı düşünüyorsanız bile kule tipi hava soğutma rahatlıkla soğutur
tamamen beyaz sistem istiyorsanız ekran kartını beyaz alabilirsiniz fakat siyah alsanız da sırıtmayacaktır 3k daha ucuza powercolor fighter modeline bakmanızı öneririm
psunuzu beyaz seçmenize gerek yok sistemde gözükmeyecek zaten nzxt c750 bronze ya da corsair cx750 alın aşağı yukarı aynı psular
o anakartta overclock yapamazsınız asus prime anakartlar pekte iyi değiller, psudan arttırdıgınız parayla anakartı b650m gaming plus alın
ramlerinizi gskill ya da xpg lancer ile değiştirin corsair vengeance serisi pekte iyi değil
sıvı soğutma o işlemciye çok fazla. ilerde 7800x3d takmayı düşünüyorsanız bile kule tipi hava soğutma rahatlıkla soğutur
tamamen beyaz sistem istiyorsanız ekran kartını beyaz alabilirsiniz fakat siyah alsanız da sırıtmayacaktır 3k daha ucuza powercolor fighter modeline bakmanızı öneririm
hocam sistemdeki her parça kaliteli sadece ram ve ssd türkiyede bilinmedik bir marka ama dediğim gibi bu markanın ddr2 ddr3 ramleri baya iyi deniyor. çok yüksek overclock değerlerine ulaşabiliyormuş ddr4 rami 2000mhzlerden 3000mhzlere çıkaran varmış
Fiyatına göre performansı oldukça iyi değerleri vaat ediyor 3600 MHz CL14. Herhangi bir OC ayarı yapmadan sadece XMP (DOCP) ayarı ile çalışırsa gerçekten de çok iyi bir fiyatı var. Timings: 14-19-19-39 Ancak markayı hiç bilmediğim için kalitesi konusunda şüphelerim var. Sizce iyi bir RAM...
forum.modartpc.com
bundan 10 yıl öncede en popüler markalardan biriymiş
hocam sistemdeki her parça kaliteli sadece ram ve ssd türkiyede bilinmedik bir marka ama dediğim gibi bu markanın ddr2 ddr3 ramleri baya iyi deniyor. çok yüksek overclock değerlerine ulaşabiliyormuş ddr4 rami 2000mhzlerden 3000mhzlere çıkaran varmış
Fiyatına göre performansı oldukça iyi değerleri vaat ediyor 3600 MHz CL14. Herhangi bir OC ayarı yapmadan sadece XMP (DOCP) ayarı ile çalışırsa gerçekten de çok iyi bir fiyatı var. Timings: 14-19-19-39 Ancak markayı hiç bilmediğim için kalitesi konusunda şüphelerim var. Sizce iyi bir RAM...
forum.modartpc.com
bundan 10 yıl öncede en popüler markalardan biriymiş