fiyatına göre nasıl iyi ya ? markalarına baksana hepsi leşFiyatına göre iyi . Daha iyisini belki indirimle bulabilirsin
gamepower psu niye aldın aga başka seçenek yokmuydu?merhaba dostlar bu özelliklerde genel firmalara baktım ama bulamadım bir tek incehesapda var burdan sipariş geçtim varmı alternatif
Alıntıyı görüntüle
Reis rx 9070 hazır sistem pek yok olanlarda 55 60k arasında geziyor 46k ya bence iyifiyatına göre nasıl iyi ya ? markalarına baksana hepsi leş
hocam hiçte iyi değil kullandıkları ürünlerin hepsi kötü daha iyi sistemler var para israfı olur ...Reis rx 9070 hazır sistem pek yok olanlarda 55 60k arasında geziyor 46k ya bence iyi
Ana bileşen lere baktım anakart iyi satıcılardan olumlu sonuclar almış ve 7600mhz ram desteği sunuyor . Ekran kartı zaten powerclor söylemeye gerek yok sadece AMD kart üreten adı bilindik bir marka . Ram apacer yine internette olumlu yorumlar alınmış gayet güzel bir marka . Bu sistemde bitek sıvı soğutma ve PSU bitık kötüye kaçmış onun haricinde ben bir sorun göremedim lütfen bir şeyin kaliteli yada kalitesiz olduğunu sadece ismine göre karar vermehocam hiçte iyi değil kullandıkları ürünlerin hepsi kötü daha iyi sistemler var para israfı olur ...