7900x3D işlemci ile valorantta 250 300 fps alıyorum. (Yırtılma (Tearing) sorunu yaşıyorum.)

Reaksiyon skoru
0
işlemci 4 5 günlük ilk başlarda güzel fps veriyordu yırtılma sorunum yoktu özellikle bugün iyice fps düşüşü yaşamaya başladım bios, ekran kartı, işlemci ve windows güncel format attım ekran kartını garantiye gönderdim sorun yok dediler termal macununu değiştirip gönderdiler monitörü gönderdim paneli değiştirip gönderdiler bundan önce ki işlemcimde de oluyordu 7600x işlemcimide gönderdim onunda değişimi oldu yenisini gönderdiler o teknik servisteyken 7900x3D almıştım ama ne yazık ki bu sorundan kurtulamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

biosdan amd expo felan açık yine de düzeltemiyorum yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum bu sorunla 3 4 aydan beri uğraşıyorum. bi ara bir şey yok çok güzel akıyor sonra sanki bilgisayar valorantı bırakıp başka bir şeye odaklanıyor gibi yırtılmaya başlıyor. valorantta takımlı ölüm kalım maçında 250 300 fpslere kadar düşüyor

işlemci 4 5 günlük ilk başlarda güzel fps veriyordu yırtılma sorunum yoktu özellikle bugün iyice fps düşüşü yaşamaya başladım bios, ekran kartı, işlemci ve windows güncel format attım ekran kartını garantiye gönderdim sorun yok dediler termal macununu değiştirip gönderdiler monitörü gönderdim paneli değiştirip gönderdiler bundan önce ki işlemcimde de oluyordu 7600x işlemcimide gönderdim onunda değişimi oldu yenisini gönderdiler o teknik servisteyken 7900x3D almıştım ama ne yazık ki bu sorundan kurtulamıyorum

biosdan amd expo felan açık yine de düzeltemiyorum yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum bu sorunla 3 4 aydan beri uğraşıyorum. bi ara bir şey yok çok güzel akıyor sonra sanki bilgisayar valorantı bırakıp başka bir şeye odaklanıyor gibi yırtılmaya başlıyor. valorantta takımlı ölüm kalım maçında 250 300 fpslere kadar düşüyor
en dusuk ayarlardamı yoksa en yuksek ayarlardamı oynuyorsunuz

en düşük ayarlarda da fark etmiyor en düşük ayarlarda da

çalıştırdan msconfig'den bütün uygulamaları kapatıyorum sadece valorant için gerekli olanı açık bırakıyorum yine de devam ediyor. 360'lık sıvı soğutma var işlemci 55 60 derecelerde çalışıyor

en düşük ayarlarda da fark etmiyor en düşük ayarlarda da

çalıştırdan msconfig'den bütün uygulamaları kapatıyorum sadece valorant için gerekli olanı açık bırakıyorum yine de devam ediyor

çalıştırdan msconfig'den bütün uygulamaları kapatıyorum sadece valorant için gerekli olanı açık bırakıyorum yine de devam ediyor
yuksek ayarlarda oynadıgınız zaman fps duser tabıkı

ben 5600x ile 400fps alıyorum net bir sorununuz var ram frekansı kaç şuanda biostan ayarladınız mı

Hocam tavsiyem tek oyun üzerinden gitmeyin diğer oyunlardanda test edin. Ekran kartını yoran oyunları açın ve cinebench testi açıp aida ile kontrol edin sonuçları paylaşın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,090
Üyeler
186,016
Son üye
ugurkzlkya
Geri