❌İndirim Bitti! 7go 20.000 PA Kablosuz Araç İçi Süpürge 🔥 1.999₺

Küçük batarya herkeste sorun galiba. Bende de hemen bitiyor dostlar. Farklı Şarj aletleri ile denedim boşa. Adama yazdım cevap yok. Kademe olduğunu ben de fark etmedim basınca açılıyor basınca kapanıyor.

Şaka gibisiniz! ürünü nerede gördünüz? instagram sayfamda eğer oradan görüp aldıysanız başka bir şey daha görmüş olmanız lazım nasıl şarj edilmesi gerektiği... üründe hiçbir sorun yok çok sağlam şarj adaptörü lazım aksi halde şarj olmaz veya 300-400 liraya bunlara uygun universal şarj kutuları var ondan alacaksınız.

Alıntıyı görüntüle

Bana güvenerek alanlar (son 5 yorum);
Hocam bende yorumlara bakarak aldım . full şarj ettim kaliteli adaptör ile . 67w lenovo adaptör ile 7 saatte zor şarj oldu. 7 saatin sonunda müşteriye gittim açtım 1 dakika içinde pili bitti. Piller rafta uzun süre beklediği için çöp olmuş belli ki . Kimse iyi performansı olan ürün için burda dertlenmez yani :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Küçük batarya herkeste sorun galiba. Bende de hemen bitiyor dostlar. Farklı Şarj aletleri ile denedim boşa. Adama yazdım cevap yok. Kademe olduğunu ben de fark etmedim basınca açılıyor basınca kapanıyor.
bende büyük bataryada sorun var keşke bataryaları test edilerek gönderilseydi.

Bende de küçük bataryada sorun var hemen bitiyor. Büyük yine küçüğe nazaran iyi. Küçük hemen bitti bu sefer şarja taktım kırmızı yanması gerekirken yeşil gösteriyor.

Muhtemelen eski stok bunlar ve batarya ömürleri bitmis. Bence saticinin herkese yeni üretim batarya göndermesi lazım 600 kusur banka puanı vs kullandim iade etsek gelmeme durumu var puanin cidden şaka gibi

Satıcının cevabı dostlar. Şaka gibi teknik servisle mi uğraşacağız sıfır ürün için. 🥵
1000065598.webp

Muhtemelen eski stok bunlar ve batarya ömürleri bitmis. Bence saticinin herkese yeni üretim batarya göndermesi lazım 600 kusur banka puanı vs kullandim iade etsek gelmeme durumu var puanin cidden şaka gibi
Büyük kazık attı gibi herifçioğlu

Bende de küçük bataryada sorun var hemen bitiyor. Büyük yine küçüğe nazaran iyi. Küçük hemen bitti bu sefer şarja taktım kırmızı yanması gerekirken yeşil gösteriyor.
Bende de aynısını yaptı küçük. Zaten çabuk bitiyordu ama doldu diye yeşil yanmıyordu. Şimdi yeşil yanıyor ama yine hemen bitiyor.

Kırmızı batarya durumu, 6A Macdodo kablo ile 65w adaptöre bağlı. Boşken bile şarj almıyor.

Ekler

• 1000156825.webp
    1000156825.webp
    213 KB · Hit: 40
Bende alip almama arasinda kalmistim iyi ki almamisim

Şimdi çektim arkadaşlar sorunu çözebilen var mı
Aynı sorun bendede var bataryadan oluyor dediler ama alakası yok siz bataryayı da farklı denemişsiniz ona rağmen aynı iadeye göndereceğim ben ürün değişimi de yapıyorlarmis ama bozuk gelmeyeceği garantisi yok

Hadi bakalım bende aldım ama henüz kullanmadım yarın bir deneyeyim .

bu ürünlerin kaliteli olanını daha görmedim kablolu özelliği olsa daha iyi bence hiç olmasza arabanın çakmaklığa takıp kullanılır

Şimdi çektim arkadaşlar sorunu çözebilen var mı
bişey söyleyeceğim herkse farklı ürün göndermiş olabilirlermi? Çünkü sizin ürününüzde arkadaki hava üfleme yeri siyah, bendeki sarı ve ben ürünü açtığımda o sarj göstergesinin üstünde jelatin yoktu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,169,069
Üyeler
185,667
Son üye
eneS1010
Geri