Şaka gibisiniz! ürünü nerede gördünüz? instagram sayfamda eğer oradan görüp aldıysanız başka bir şey daha görmüş olmanız lazım nasıl şarj edilmesi gerektiği... üründe hiçbir sorun yok çok sağlam şarj adaptörü lazım aksi halde şarj olmaz veya 300-400 liraya bunlara uygun universal şarj kutuları var ondan alacaksınız.
Alıntıyı görüntüle
Bana güvenerek alanlar (son 5 yorum);
Hocam bende yorumlara bakarak aldım . full şarj ettim kaliteli adaptör ile . 67w lenovo adaptör ile 7 saatte zor şarj oldu. 7 saatin sonunda müşteriye gittim açtım 1 dakika içinde pili bitti. Piller rafta uzun süre beklediği için çöp olmuş belli ki . Kimse iyi performansı olan ürün için burda dertlenmez yani![]()
bende büyük bataryada sorun var keşke bataryaları test edilerek gönderilseydi.Küçük batarya herkeste sorun galiba. Bende de hemen bitiyor dostlar. Farklı Şarj aletleri ile denedim boşa. Adama yazdım cevap yok. Kademe olduğunu ben de fark etmedim basınca açılıyor basınca kapanıyor.
Büyük kazık attı gibi herifçioğluMuhtemelen eski stok bunlar ve batarya ömürleri bitmis. Bence saticinin herkese yeni üretim batarya göndermesi lazım 600 kusur banka puanı vs kullandim iade etsek gelmeme durumu var puanin cidden şaka gibi
Bende de aynısını yaptı küçük. Zaten çabuk bitiyordu ama doldu diye yeşil yanmıyordu. Şimdi yeşil yanıyor ama yine hemen bitiyor.Bende de küçük bataryada sorun var hemen bitiyor. Büyük yine küçüğe nazaran iyi. Küçük hemen bitti bu sefer şarja taktım kırmızı yanması gerekirken yeşil gösteriyor.
Aynı sorun bendede var bataryadan oluyor dediler ama alakası yok siz bataryayı da farklı denemişsiniz ona rağmen aynı iadeye göndereceğim ben ürün değişimi de yapıyorlarmis ama bozuk gelmeyeceği garantisi yokŞimdi çektim arkadaşlar sorunu çözebilen var mı
bişey söyleyeceğim herkse farklı ürün göndermiş olabilirlermi? Çünkü sizin ürününüzde arkadaki hava üfleme yeri siyah, bendeki sarı ve ben ürünü açtığımda o sarj göstergesinin üstünde jelatin yoktuŞimdi çektim arkadaşlar sorunu çözebilen var mı