İkinci el düşünürmüsün?E.kartı 4060
EvetMonitörmü
Va panelde diğer panellere göre Ghosting çok daha fazla oluyor ondan dolayı VA önermem.Va panelde olur illa ips olması gerek değil
Monster a27 wiewsonic ve gamebooster monitörleri alınır mı?Va panelde diğer panellere göre Ghosting çok daha fazla oluyor ondan dolayı VA önermem.
Viewsonic alınır, Gamepower ve monster alınmaz.Monster a27 wiewsonic ve gamebooster monitörleri alınır mı?
Viewsonic alınır, Gamepower ve monster alınmaz.
gamebooster yazdığına göre o 280hz olanı gördüm monitör kötü yorum yapan görmedim ben şahsen hem ips hemde hz çok yüksek ama fiyatı baya uçmuş.Monster a27 wiewsonic ve gamebooster monitörleri alınır mı?
alınmaz ghosting fazla oluralınır mı?ViewSonic VX2719-PC-MHD 27" 1ms Full HD Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ViewSonic VX2719-PC-MHD 27" 1ms Full HD Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic VX2719-PC-MHD 27" 1ms Full HD Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.099,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Minimal motion blur ile oynamak problem olmaz dersen alabilirsin. Oynanmayacak kadar ghosting yok ama yine var. Ghostingsiz bir monitorden geciyorsan mesela her turlu fark edersin.alınır mı?ViewSonic VX2719-PC-MHD 27" 1ms Full HD Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ViewSonic VX2719-PC-MHD 27" 1ms Full HD Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic VX2719-PC-MHD 27" 1ms Full HD Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.099,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
VA Panel önermiyorum dedim ya.alınır mı?ViewSonic VX2719-PC-MHD 27" 1ms Full HD Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe