7k airpods 4 anc akakçedeki en ucuzu

Silikonsuz kulaklık almayın.Bu kulaklık bende var ve kulağımı yara yapmasına az kaldı.

Silikonsuz kulaklık almayın.Bu kulaklık bende var ve kulağımı yara yapmasına az kaldı.
Kişiden kişiye değişiyor o kral bende silikonlu kulaklık sevmiyorum mesela
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hacım satıcıyı araştırman lazım bunu kimse bilemez ki ama ondan sonraki mobiltel güvenilirdi herhalde
Gptye sordum oda pek bir şey diyemedi :(

Kişiden kişiye değişiyor o kral bende silikonlu kulaklık sevmiyorum mesela

Gptye sordum oda pek bir şey diyemedi :(
Ses kalitesi iyi güzelde kullanım sırasında bir süre sonra kulakta fena ağrı ve rahatsızlık yapıyor.Rüzgarlı bir ortamda kullanıyorsanız seste bozulmalar yaşatıyor.Ben satmayı düşünüyorum fakat kozmetikten dolayı alan olacağını pek düşünmüyorum.

kimisi pro model alıyor silikonlu kimisi düz model alıyor herkesin kulak yapısı farklı knk
Herkesin kulak yapısı farklıda, Apple bu modeli oluşturmak için binlerce kişinin kulak yapısını göz önünde bulundurup testler yaparak tasarladı.Ben daha bu durumdan memnun olanı görmedim umarım alan kişiye bir sıkıntı yaratmaz.

Yara yapmasıyla silikonun nasıl bir bağlantısı var ki? Büyük ihtimalle yapısı kulağına uygun değildir o yüzden sorun olmuştur.

Senin gibi bir iki kişi daha rahatsız ettiğini söylemişti. Ama ben dahil cogunluk cok rahat buluyor.
Almadan önce de denemek pek mümkün değil kötü olmuş sizin icin.
Benim hayatımda kullandığım en rahat kulak ici kulaklık

Senin gibi bir iki kişi daha rahatsız ettiğini söylemişti. Ama ben dahil cogunluk cok rahat buluyor.
Almadan önce de denemek pek mümkün değil kötü olmuş sizin icin.
Benim hayatımda kullandığım en rahat kulak ici kulaklık
Hocam benim satıp Samsung buds silikonlu kulaklığı alasım varda,hen kullanıp hem garantisinin olmadığı için sıkıntı oluyor.

KURUMSAL SATICILARDAN ALIN. BİLMEM NE TİCARET FELAN DİYE MAĞAZALARDAN APPLE/SAMSUNG ÜRÜNLERİ ALMAYIN. ÇOĞU SAHTE.

KAMU SPOTU BİTMİŞTİR. TŞK. :d

Geri