Neler Yeni

Çözüldü✓ 7k civarına PC toplama

0xhamza

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Hamza Ocak
Instagram
hamza_._1905
Steam
0xhamza
Bütçe
7000
Merhaba PC Alıcam da Ağustos sonuna kadar alıcam yani vakit var sizce 7k, olursa 8k'ya da çıkabilir PC toplamak mı daha mantıklı yoksa hazır sistem mi?

rainbowgamer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
umut yiyen
Kampanyalara göre hazır sistemler de mantıklı oluyor ama bazı parçalardan kısıyorlar bence bekleyin

AuxLayer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Bilal ŞAHİN
Ülkedeki kur dalgalanmasından dolayı bir gün sonra ne olacağı belli değil. Garanti alacağın gün yazarsan daha net yardım alabilirsin.

0xhamza

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Hamza Ocak
Instagram
hamza_._1905
Steam
0xhamza
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kampanyalara göre hazır sistemler de mantıklı oluyor ama bazı parçalardan kısıyorlar bence bekleyin
Ağustosa kadar gelir herhalde hazır güzel sistem beklim o zaman veya şey yapıcaktım zaten ben Ağustosa kadar donanımları kendim toplicaktım alıcağım ürünün indirim olmasını bekleyip olunca kaçırmadan alıcaktım ama hazır sistem daha mantıklıysa öyle yapim o zaman
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ülkedeki kur dalgalanmasından dolayı bir gün sonra ne olacağı belli değil. Garanti alacağın gün yazarsan daha net yardım alabilirsin.
Yok toplama daha mantıklı ise şimdiden başlicaktım her donanımın indirim gelmesini bekleyip gelen donanımı alıcaktım

rainbowgamer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
umut yiyen
Ağustosa kadar gelir herhalde hazır güzel sistem beklim o zaman veya şey yapıcaktım zaten ben Ağustosa kadar donanımları kendim toplicaktım alıcağım ürünün indirim olmasını bekleyip olunca kaçırmadan alıcaktım ama hazır sistem daha mantıklıysa öyle yapim o zaman

Yok toplama daha mantıklı ise şimdiden başlicaktım her donanımın indirim gelmesini bekleyip gelen donanımı alıcaktım
Yarını bilemeyeceğimiz için çok net şeyler söylemek zor,indirim kovalamak lazım

0xhamza

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Hamza Ocak
Instagram
hamza_._1905
Steam
0xhamza

AuxLayer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Bilal ŞAHİN

İndirimleri tek tek kovalayıp ürün alınabilir çok itopik olmadıkça indirimli kasalarda çok indirimli olmuyor aslında bildiğimiz gibi.

0xhamza

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Hamza Ocak
Instagram
hamza_._1905
Steam
0xhamza
İndirimleri tek tek kovalayıp ürün alınabilir çok itopik olmadıkça indirimli kasalarda çok indirimli olmuyor aslında bildiğimiz gibi.
Aynen bende öyle düşünüyorum peki birbirini uyumlu bir sistem önerin var mı oyun oynamak için bu fiyatlarda veya yakın geçsede olur ama indirim beklerim

Farway

80+ Silver
Foruma özel sistemimi satıyorum haberin olsun.

AuxLayer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Bilal ŞAHİN
Aynen bende öyle düşünüyorum peki birbirini uyumlu bir sistem önerin var mı oyun oynamak için bu fiyatlarda veya yakın geçsede olur ama indirim beklerim
Şu anlık önerecek bi sistem yok takip ettiğim alacağın net zaman ulaşırsan yardımcı olabilirim.

0xhamza

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Hamza Ocak
Instagram
hamza_._1905
Steam
0xhamza

Farway