Aşık Diktatör
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Belimde fitik var ne onerirsiniz (bu fiyata hawk onermiyor kimse). Deri kumaş olmamasini istiyorum.
Hocam neden hawk önermiyorlar ben hawk v5 kullanıyorum gayet rahatBelimde fitik var ne onerirsiniz (bu fiyata hawk onermiyor kimse). Deri kumaş olmamasini istiyorum.
Ama hawk v5 biraz boyu uzun olanlar için 1.77 civarı olanlar içinBelimde fitik var ne onerirsiniz (bu fiyata hawk onermiyor kimse). Deri kumaş olmamasini istiyorum.
Oyle seyler okudum hawk hakkinda. Benim boyum 171 onu da goz onunde bulundurmak lazimHocam neden hawk önermiyorlar ben hawk v5 kullanıyorum gayet rahat
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama hawk v5 biraz boyu uzun olanlar için 1.77 civarı olanlar için
çok iyi fiyatEXVEGA Vesta 2024 Serisi Siyah Dokuma Kumas Profesyonel Gaming Oyuncu Koltugu | ITOPYA
EXVEGA Vesta 2024 Serisi Siyah Dokuma Kumas Profesyonel Gaming Oyuncu Koltugu En iyi fiyat seçenekleri ile EX007 ITOPYA'dawww.itopya.com
Al geç kullanıyorum gayet güzel bel yastığı bel fıtığı gibi rahatsızlığı olanlar için tasarlanmış diye duymuştum diğer renklerde şunlar
EXVEGA Vesta 2024 Serisi Gri Kumas Profesyonel Gaming Oyuncu Koltugu | ITOPYA
EXVEGA Vesta 2024 Serisi Gri Kumas Profesyonel Gaming Oyuncu Koltugu En iyi fiyat seçenekleri ile EX460 ITOPYA'dawww.itopya.com
EXVEGA Vesta 2024 Serisi Kirmizi/Siyah Dokuma Kumas Profesyonel Gaming Oyuncu Koltugu | ITOPYA
EXVEGA Vesta 2024 Serisi Kirmizi/Siyah Dokuma Kumas Profesyonel Gaming Oyuncu Koltugu En iyi fiyat seçenekleri ile EX006 ITOPYA'dawww.itopya.com
exvegadan uzak durulması lazım hocam bende uzun süre araştırdım en sonunda 15li plus aldım hawk kalite olarak kötüydü diğer markalar iyi değildi exvega güzel duruyodu fakat 5 yıldız + fotoğraflı yoruma 200₺ geri ödemesi vs vardı çok şikayeti vardıEXVEGA Vesta 2024 Serisi Siyah Dokuma Kumas Profesyonel Gaming Oyuncu Koltugu | ITOPYA
EXVEGA Vesta 2024 Serisi Siyah Dokuma Kumas Profesyonel Gaming Oyuncu Koltugu En iyi fiyat seçenekleri ile EX007 ITOPYA'dawww.itopya.com
Al geç kullanıyorum gayet güzel bel yastığı bel fıtığı gibi rahatsızlığı olanlar için tasarlanmış diye duymuştum diğer renklerde şunlar
EXVEGA Vesta 2024 Serisi Gri Kumas Profesyonel Gaming Oyuncu Koltugu | ITOPYA
EXVEGA Vesta 2024 Serisi Gri Kumas Profesyonel Gaming Oyuncu Koltugu En iyi fiyat seçenekleri ile EX460 ITOPYA'dawww.itopya.com
EXVEGA Vesta 2024 Serisi Kirmizi/Siyah Dokuma Kumas Profesyonel Gaming Oyuncu Koltugu | ITOPYA
EXVEGA Vesta 2024 Serisi Kirmizi/Siyah Dokuma Kumas Profesyonel Gaming Oyuncu Koltugu En iyi fiyat seçenekleri ile EX006 ITOPYA'dawww.itopya.com
Ben memnunum hocam F/P Bence Koltuk bu sonuçta en fazla ne bekleyebilirsin kiexvegadan uzak durulması lazım hocam bende uzun süre araştırdım en sonunda 15li plus aldım hawk kalite olarak kötüydü diğer markalar iyi değildi exvega güzel duruyodu fakat 5 yıldız + fotoğraflı yoruma 200₺ geri ödemesi vs vardı çok şikayeti vardı
bende bilmiyorum hocam ben yerli milli ilk oyuncu koltuğu üreten xDrive dan yanayım zorladım koltuğu çıt yok zıpladım üstünde ve taş gibi sapasağlam duruyor gerisi hikaye hem rahat kumaşı güzel ben koltuğumu seviyorumBen memnunum hocam F/P Bence Koltuk bu sonuçta en fazla ne bekleyebilirsin ki