8-10 kisi aktif olacak 1.21.5 Minecraft sunucusu

Reaksiyon skoru
6
Arkadaşlarimla 8-10 kisinin aktif oynayacagi survival sunucusu kurmak istiyoruz +16 chunk ta oynayacagiz, vds kiralamayi dusunuyoruz izlemci olarak xeon iyi midir? bilemedik kac gb ram gerekir yardimci olurmusunuz bulduğum bazı vds ler sunlar:

Arkadaşlarimla 8-10 kisinin aktif oynayacagi survival sunucusu kurmak istiyoruz +16 chunk ta oynayacagiz, vds kiralamayi dusunuyoruz izlemci olarak xeon iyi midir? bilemedik kac gb ram gerekir yardimci olurmusunuz bulduğum bazı vds ler sunlar:

Kral bunlara ben de geçen senelerde bakıyordum da biz sorunu minecraft satın alarak çözdük realms giriyoruz 10 kişiye kadar izin veriyor 20 TL aylık ödemesi var eğer oyuna bir kere para verirseniz ömürlük oynarsınız çok çok ucuza ama java sürümünde yok sanırım realms, bedrock oynamak istemezseniz de tabii siz bilirsiniz. Arada çünkü farklar var. Ben sadece tavsiye vereyim dedim bu hizmetler hakkında bilgim yok iyi akşamlar iyi forumlar.

hocam eğer modsuz pluginsiz, 1.16 ve üzeri sürümlerde 8-10 kişi oynayacaksanız en az Ryzen işlemci ve 4gb ramli bir sunucu kiralarsanız daha iyi olur xeon işlemcide lag yapabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kefil olamam fakat önerim keyubu firmasından Minecraft Exceptional paket 1 veya nacsshost firmasından Minecraft performans paket 1 öneririm her iki firmayıda denedim ikiside gayet kaliteli

hocam eğer modsuz pluginsiz, 1.16 ve üzeri sürümlerde 8-10 kişi oynayacaksanız en az Ryzen işlemci ve 4gb ramli bir sunucu kiralarsanız daha iyi olur xeon işlemcide lag yapabilir

Kefil olamam fakat önerim keyubu firmasından Minecraft Exceptional paket 1 veya nacsshost firmasından Minecraft performans paket 1 öneririm her iki firmayıda denedim ikiside gayet kaliteli
Sağolun hocam, plugin olarak sadece market plugini eklemeyi dusunuyoruz onun disi bir plugin yok tesekurler

Hocam nacsshost da kontrol paneli hangisini secmeliyim veya kontrol panelini kendimiz kurabilirmiyiz, ram çekirdek sonradan ekleyebilirmiyiz

Hocam nacsshost da kontrol paneli hangisini secmeliyim veya kontrol panelini kendimiz kurabilirmiyiz, ram çekirdek sonradan ekleyebilirmiyiz
kontrol paneli seçmenize gerek yok size sanal masaüstü olarak veriyorlar eğer nasıl minecraft sunucusu kurmayı biliyorsanız veya hazır sunucu paketniz varsa rahatlıkla kendiniz kurabilirsiniz ve son olarak bildiğim kadarıyla sonradan ram ve çekirdek yükseltmesi yapılabiliyordu sanırsam veya direk paket yükseltmesi yapmak gerekiyordu galiba

Geri